Cognizant România angajeazǎ peste 100 de specialişti IT

Bogdan Chirea
0

Cognizant România, una dintre cele mai mari companii de IT din țară, își extinde echipa prin recrutarea a peste 100 de experți IT, pe lângă cei mai mult de 100 angajați de la începutul anului 2024. 


Pozițiile disponibile sunt la nivel Mid-Senior și se desfășoară într-un model de muncă hibrid, acoperind toată România. Specialiștii căutați sunt în domeniile Java, FullStack Web, .NET, AI & Analytics, Data, DevOps și QA Automation.


Cognizant România introduce și un nou concept "edu-tech" în Studio-ul său de la Destiny Park București, unde activează din 2022 cu un spațiu alternativ de joacă și învățare.


Progresul tehnologic aduce noi tendințe în pregătirea specialiștilor IT, necesară pentru a face față cerințelor din mediul de afaceri. Detalii suplimentare se regăsesc în studiul realizat de Cognizant împreună cu Oxford Economics, intitulat "New Work, New World", care examinează adoptarea inteligenței artificiale generative și impactul acesteia asupra societății și viitorului muncii. Studiul prognozează că 90% din locurile de muncă vor fi influențate de inteligența artificială generativă, anticipând o schimbare semnificativă în abordarea muncii, productivității și creșterii economice.


„Sectorul IT a fost marcat de provocări constante în ultimii ani, de la creșteri accelerate la reechilibrări începând cu 2023. Adaptabilitatea și flexibilitatea companiilor și specialiștilor sunt esențiale. Este crucial să continuăm să generăm valoare pentru fiecare industrie prin soluții digitale în evoluție rapidă și să susținem clienții pentru succes reciproc. Fiecare specialist IT trebuie să-și analizeze abilitățile și expertiza, să învețe și să se dezvolte constant pentru a se alinia cu noile tendințe", a declarat Mihai Constandiș, Country Manager, Cognizant România.


„Pe măsură ce clienții noștri se gândesc la viitor și inovează, mai ales încorporând inteligența artificială, ne adaptăm serviciile pentru a răspunde acestor nevoi. Am observat o disponibilitate crescută a clienților pentru investiții în această direcție. Astfel, pe lângă cei peste 100 angajați din 2024, recrutăm acum peste 100 de experți IT, nivel Mid-Senior, din toată România, pentru munca în regim hibrid, specialiști în Java, Full Stack Web, .NET, AI & Analytics, Data, DevOps și QA Automation", a adăugat Matei Neagoș, Head of Delivery, Cognizant România.


Acești experți vor colabora cu clienți din SUA și Europa în domenii precum Healthcare, Media & Tech, Banking & Financial Services, Retail și Automotive, pentru a oferi experiențe digitale personalizate și automatizate. Specialiștii IT pot aplica pentru aceste poziții direct pe pagina LinkedIn Cognizant, la secțiunea "Jobs" în România.


„Educația continuă este o direcție strategică în Cognizant România. Angajații noștri beneficiază de programe ample de Learning & Development, incluzând reskilling și upskilling, precum și programe de inovare (Bluebolt). În iunie am avut o săptămână dedicată Learning & Development, iar în iunie-iulie derulăm intern Innovation Festival, un context în care colegii noștri împărtășesc experiențe de inovare", a afirmat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant România.


„Investim în educație și în comunitățile locale. La finalul lunii iunie am donat echipamente IT în valoare de 85.000 Euro către Asociația Studenților Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca", a adăugat Raluca Dolan. „De asemenea, colaborăm cu Destiny Park pentru a oferi educație prin metode alternative, un spațiu unic care influențează pozitiv noile generații de tineri", a continuat aceasta.


Cognizant România lansează un Studio tech interactiv pentru copii la Destiny Park


Cognizant România introduce un nou concept "edu-tech" în Studio-ul său din cadrul Destiny Park București, un spațiu alternativ de joacă și învățare activ din 2022.


Cognizant România este singurul partener IT al Destiny Park, un oraș în miniatură dedicat copiilor, unde compania oferă o nouă experiență pentru a stimula creativitatea și curiozitatea vizitatorilor. Copiii pot explora lumea IT-ului prin puzzle-uri, serii logice, întrebări de cultură generală și jocuri menite să dezvolte diverse abilități și cunoștințe.


„Destiny Park este un reper în educația non-formală din România. În 2023 am avut 173.175 de vizitatori. De la deschiderea parcului în septembrie 2022, am primit vizitatori nu doar din București și Ilfov, ci și din restul țării și din străinătate. Parteneriatele cu companii de renume precum Cognizant aduc realism în experiențele copiilor și consolidă percepția acestora despre industrii. Copiii iubesc tehnologia și apreciază experiențele interactive", a declarat Ana-Maria Pascaru, Director de Marketing Destiny Park.


Activitățile sunt adaptate pentru categorii de vârstă 3-6 ani, 7-10 ani și 11-14 ani, asigurând o experiență memorabilă și potrivită fiecărei etape de dezvoltare.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!