Contrar declarațiilor: Beach Please propagandă pentru consumul de droguri și trafic de persoane

Bogdan Chirea
0


Andrei Șelaru, mai cunoscut sub pseudonimul Selly, a fost anul acesta foarte prezent și vocal în promovarea festivalului său de muzică trap Beach Please.


Înainte de începerea evenimentului din Costinești, mutat pe un câmp, nu pe plajă, îmbrăcat la costum și acompaniat de oficialități, Selly a vorbit într-o conferință de presă despre o campanie de succes antidrog organizată online cu sprijinul celor de la Agenția Națională Antidrog.


Doar că pe scena de la Beach Please s-au perindat artiști care au cântat despre băgatul în venă iar un rapper american, Wiz Khalifa, a fumat direct pe scenă un joint de marijuana.


Tot pe scena principală de la Beach Please a urcat și Andrew Tate, adus pe scenă de artistul French Montana. Tate este trimis în judecată pentru viol și trafic de persoane și cu toate astea el a dansat pe scenă pe o manea de Florin Salam, redată în cinstea lui Tate.


Selly este exemplul perfect de promotor al discursurilor politice care ar putea fi admirate de părinți pentru mesajele pozitive transmise tinerilor doar că faptele lui sunt total opuse a ceea ce spune.


Rapperul american Wiz Khalifa a fost ridicat de poliție sâmbătă seară, după ce a fumat o țigară cu canabis pe scena festivalului Beach, Please! de la Costinești. Duminică, artistul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, explicând că nu a intenționat să arate lipsă de respect față de România prin gestul său. El a declarat că a fost încântat de spectacolul susținut în țara noastră și a promis că va reveni curând. Khalifa a adăugat că polițiștii au fost „respectuoși” și l-au lăsat în libertate.


Poliția județeană Constanța a confirmat că rapperul este cercetat pentru posesie de droguri de risc, specificând că avea 18 grame de canabis asupra sa.


Incidentul a avut loc după concertul susținut la festivalul Beach, Please! de la Costinești, când artistul a fost văzut aprinzând un joint de canabis pe scenă. Imagini cu artistul înconjurat de jandarmi la coborârea de pe scenă au circulat pe internet încă de sâmbătă noapte.


În România, consumul de marijuana este ilegal. 

Jurnaliștii de la Hotnews au scris și despre momentul unui alt trapper care a fost promovat pe TikTok pe canalul oficial al festivalului cântând versuri despre consumul de droguri și băgat în venă.

BEACH PLEASE SI PROMOVAREA TRAFICULUI DE PERSOANE 

Artistul French Montana l-a invitat duminică pe scenă, la festivalul Beach Please din Costinești, pe controversatul Andrew Tate, informează G4Media. Andrew Tate și fratele său au fost trimiși în judecată de DIICOT anul trecut, fiind acuzați de organizarea unui grup infracțional, viol, trafic de persoane și violențe. Pe durata investigației anti-mafia, Tate a fost în arest preventiv și apoi în arest la domiciliu.


Apariția lui Tate pe scenă a fost marcată de muzica lui Florin Salam, care a răsunat din difuzoare imediat după intrarea sa. Ulterior, Tate a revenit pe scenă și a solicitat spectatorilor să scandeze împreună „Escape the Matrix” (Să scăpăm din matrice). 


Reacțiile publicului au fost mixte; unii spectatori i-au răspuns pozitiv, în timp ce alții l-au huiduit și l-au înjurat, potrivit reporterului G4Media.

Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată în iunie 2023, fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, viol, acces ilegal la sisteme informatice, alterarea integrității datelor informatice, instigare la violențe și violențe fizice. Cazul se judecă în prezent la Tribunalul București.


Frații Tate au fost în arest preventiv de pe 30 decembrie 2022 până pe 5 iulie 2024. Atunci, tribunalul Bucureşti a decis ca Andrew şi Tristan Tate pot pleca din România, fiind liberi s[ circule în Uniunea Europeană.


Cu toate astea, cei doi rămân sub control judiciar și decizia instanței nu e definitivă.


Tate spune despre el însuşi ca este misogin. Declara că femeile sunt leneşe şi cả nu există femei independente. Contul de Twitter al lui Andrew Tate a fost suspendat după ce a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea" de a fi agresate sexual. Intre timp, şi-a recuperat contul.


Frații Tate sunt acuzați că, alături de două femei, au constituit un grup infracțional organizat pentru a comite trafic de persoane atât în România, cât și în alte țări, inclusiv Statele Unite și Marea Britanie. Din cele șapte victime exploatate sexual de acest grup, trei s-au constituit parte civilă în procesul penal.


Procurorii au confiscat numeroase bunuri mobile și imobile, inclusiv:


  • 15 terenuri și clădiri în județele Ilfov, Prahova și Brașov,
  • 15 autoturisme de lux,
  • 14 ceasuri de lux,
  • 2 lingouri și o medalie,
  • Participațiile deținute în 4 societăți comerciale,
  • Sume de bani: 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD și 10.370 lire sterline,
  • 21.080508 BTC în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD).
  • Inculpații au fost obligați, de asemenea, la plata unor cheltuieli judiciare în cuantum de 300.000 lei.


Tribunalul București a decis pe 5 iulie să mențină măsura controlului judiciar în cazul fraților Tate, permițându-le totuși să părăsească țara. Magistrații au ridicat restricțiile privind călătoriile lor în cadrul Uniunii Europene. Frații Tate, alături de Alexandra-Luana Radu și Georgiana Manuela Naghel, sunt judecați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, având ca scop racolarea, cazarea și exploatarea unor femei, obligându-le să creeze materiale pornografice difuzate contra cost pe site-uri de profil.


„Sunt liber. Pentru prima dată în trei ani pot părăsi România. Cazul simulacru se destramă”, a scris Andrew Tate într-o postare pe platforma X, unde a distribuit și un link către site-ul său, The Real World.


Ce anume încearcă să promoveze Selly?

Andrei Șelaru a fost invitat de onoare al lui Mihai Gâdea în momentul în care a susținut examenul de Bacalaureat vorbind, pe atunci, despre viziunile sale despre edcuația din România.  


Faptele și evoluțiile sale ulterioare au arătat că Selly mai degrabă se prefacea ca îi pasă de viitorul copiilor în scoli. El chiar a avut o dispută cu ministrul educației de pe atunci. Daca cineva il critica, mulți fani sareau ca de ce se arunca cu pietre in el, ca doar reprezinta o generatie.


Așadar, ce anume promovează mai exact Selly pentru cei peste 110000 de tineri adunați la scena de la festivalul de la Costinești ?



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!