DIGI Online ar urma să includă toate canalele din lista must carry

Bogdan Chirea
0

La începutul acestui an CNA a actualizat lista de canale tv must carry pentru anul 2024 care sunt obligatorii pentru preluare de către toți operatorii de cablu tv. La momentul respectiv membrii CNA au anunțat ca această lista este obligatorie și pentru serviciile de streaming online din România.

Așa se face că Orange România, VOYO sau Antena Play au anunțat că vor introduce în platformele lor aceste canale de televiziune.

Întrebați dacă vor avea de gând să respecte decizia CNA reprezentanții DIGI România au ezitat să ofere un răspuns concret la această întrebare în urmă cu 2 luni.

Acum, se pare, Digi România a informat Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) că va introduce în curând în grila serviciului său Digi Online întreaga listă de canale must carry. 

Conform noului aviz depus de Digi la CNA, grila Digi Online va ajunge la un total de 144 de canale. În prezent, grila Digi Online cuprinde 109 canale TV, dintre care 26 sunt incluse în lista must carry.


În grila Digi Online vor fi adăugate următoarele canale din lista must carry. Acestea sunt: TVR 3, TVR Cultural, TVR Sport, TVR Folclor, TVR Info, National TV, N24 Plus, Metropola TV, Inedit TV, Moldova TV, Euronews România, Credo TV, Alfa&Omega TV, Speranța TV, Atomic TV, Party Mix, Emi TV HD, TV-AS, Traditional TV HD, Orizont TV, Nașul TV, Apollonia TV, Sens TV, 24 Mix Teleshop, Shop On TV, Disco Mix, Exploris TV, Canal 33 HD, TeleMoldova Plus, Atomic Academy, Zoom TV, Melos TV și LinkPress.

Serviciul DIGI ONLINE este disponibil pe orice laptop sau PC, din browser, pe telefoanele cu Android și iOS sau pe smart TV pe televizoarele cu Android tv. Utilizatorii pot face, de asemenea, screen mirroring de pe telefon.

Digi Online este un serviciu disponibil abonatilor la serviciile de televiziune ale Digi Romania.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!