EA SPORTS FC FUTURES și adidas aduc fotbalul grassroots la UEFA EURO 2024

Bogdan Chirea
0

EA SPORTS FC FUTURES și adidas aduc fotbalul grassroots la UEFA EURO 2024™ prin sesiuni de antrenament pentru tinerii din Berlin.


EA SPORTS FC FUTURES a organizat un eveniment deosebit la Festivalul de Fotbal UEFA 2024, chiar în mijlocul Fan Zone-ului din Berlin, la Home of adidas Football. După ce inițiativa fotbalului grassroots a atins peste 170.000 de oameni în primul an, evenimentul din acest an a reunit FC FUTURES, adidas și UEFA pentru a organiza sesiuni de antrenament pentru peste 50 de adolescenți și adolescente, continuând efortul de a dezvolta acest sport pentru toți.


Antrenamentele au fost conduse de antrenorii oficiali ai UEFA și ai Asociației Germane de Fotbal (DFB), folosind resurse din Academia FC FUTURES. Această academie este o bibliotecă online, gratuită, disponibilă în șase limbi, inclusiv germană, care utilizează imagini din joc pentru a ajuta jucătorii să-și îmbunătățească abilitățile fotbalistice. Scopul este de a minimiza diferențele dintre fotbalul fizic și cel digital, oferind o modalitate inovatoare de a stimula participarea la acest sport.


Impactul și perspectivele evenimentului


James Salmon, Senior Marketing Director la EA SPORTS FC, a declarat: „Să fii aici, la UEFA EURO 2024, te inspiră nu doar prin faptul că vezi cei mai buni jucători de fotbal din Europa concurând, ci și prin modul în care organizăm antrenamentele FC FUTURES pentru următoarea generație. Suntem incredibil de recunoscători pentru partenerii noștri de la UEFA și adidas, care sunt la fel de dedicați dezvoltării programelor accesibile pentru comunitate. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm investițiile pentru anul viitor al FC FUTURES și să extindem fotbalul pentru toți”.


Focus pe viteză și tehnologie avansată


Antrenamentele au avut loc la House of adidas Football în Fan Zone-ul UEFA EURO 2024, concentrându-se pe viteză, inspirate de reintroducerea ghetei de fotbal F50 de la adidas, prezentată în EA SPORTS FC 24. După o pauză de nouă ani, gheata F50 revine cu tehnologie avansată pentru a ajuta sportivii să-și folosească viteza și să experimenteze plăcerea de a juca fotbal în propriul stil.


Declarații oficiale și susținere


Oliver Doglia, UEFA Head of Technical Education & Development, a subliniat: „Suntem încântați să aducem fotbalul grassroots la UEFA EURO 2024 din Germania, alături de EA SPORTS FC. Metodele inovatoare de antrenament ale FC FUTURES îmbină perfect experiențele de fotbal virtuale și reale, inspirând generația următoare să participe la World’s Game, la fel ca eroii lor naționali de pe teren”.


Implicarea lui Ian Wright


FC FUTURES și ambasadorul Ian Wright s-au alăturat antrenamentelor, oferindu-le tinerilor amintiri memorabile și împărtășindu-le experiențele sale cu fotbalul grassroots. Wright a declarat: „Sunt entuziasmat să fiu aici la UEFA EURO 2024 pentru un turneu incredibil și să văd cum EA SPORTS FC FUTURES și adidas sprijină generația următoare de tineri jucători. Aducerea fotbalului la nivel de comunitate la astfel de evenimente inspiră acești tineri jucători locali și evidențiază importanța sprijinirii fotbalului la toate nivelurile”.


Experiența Home of adidas Football


The Home of adidas Football, situată în Fan Zone-ul UEFA EURO 2024 în fața Reichstagului, va fi activă pe toată durata turneului. Această zonă de 18.000 m² oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la un festival al fotbalului, unde pot juca, urmări meciuri, socializa și celebra bucuria jocului. De asemenea, fanii pot experimenta campionatul UEFA EURO 2024 în jocul EA SPORTS FC 24, în zona special dedicată de gaming.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!