Finalul sezonului 3 al serialului columbian „Durere și vindecare” la DIVA

Bogdan Chirea
0

Finalul sezonului 3 al serialului columbian „Durere și vindecare” („Nurses”/„Enfermeras”, 2022) va fi difuzat vineri, 19 iulie, la DIVA, începând cu ora 15:50. Ultimele două episoade promit să fie pline de emoții și momente tensionate.


DIANA HOYOS IESE DIN POVESTE ÎN ULTIMELE EPISOADE DIN „DURERE ȘI VINDECARE”, CARE AJUNGE LA FINAL PE 19 IULIE, LA DIVA

Ai urmărit cu sufletul la gură toate peripețiile prin care au trecut asistenta-șefă María Clara González (Diana Hoyos) și restul echipei medicale de la Spitalul Universitar Santa Rosa? Nu rata finalul sezonului 3, care se încheie vineri, 19 iulie, la DIVA, cu ultimele două episoade difuzate de la ora 15:50.


Ce ne așteaptă în ultimele episoade?


Spitalul Santa Rosa se confruntă cu o criză majoră, activând protocoalele de biosecuritate în urma unei posibile epidemii de meningită. Félix (Luciano D’Alessandro) decide să încheie capitolul paternității, donând obiectele cumpărate pentru bebelușul său. Doctorul Mackenzie (Ricardo Vélez) își cere iubita în căsătorie. Lina (Danna Ramos) reușește să își continue stagiatura, dar primește o veste devastatoare: cancerul lui Byron (Emmanuel Restrepo) s-a răspândit la creier. În fața acestei realități, Byron optează pentru eutanasiere, iar Lina, deși distrusă, îi va sta alături până la sfârșit.

María Clara își dă demisia și părăsește spitalul, ieșind astfel din poveste. Actrița Diana Hoyos a renunțat la acest rol pentru a se dedica filmărilor la telenovela muzicală „Te la dedico” (2022), difuzată în Columbia de același canal ca „Durere și vindecare”: RCN. În această nouă producție, Diana joacă alături de cântărețul și actorul columbian Pipe Bueno (Andrés Felipe Giraldo Bueno).


Sezonul 3 al serialului „Durere și vindecare” a beneficiat de prezența celebrei actrițe venezuelene Coraima Torres, cunoscută din „Kassandra” (1992-1993), în rolul Renatei Vargas, mama lui Nicolás (Eduardo Pérez). De asemenea, serialul a fost afectat de pandemia COVID-19, fiind întrerupt temporar la sfârșitul lunii martie 2020. Filmările au fost reluate abia pe 12 ianuarie 2021, când situația din Columbia a permis acest lucru.


Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!