Iată cum a fost în prima zi de Neversea Festival 2024

Bogdan Chirea
0
neversea 2024

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, a început în forță, atrăgând peste 62.000 de fani încă din prima zi.


Artiști renumiți precum INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, Killa Fonic, Azteca, Rava și Șatra B.E.N.Z au electrizat cele patru scene ale festivalului, oferind momente unice și o atmosferă vibrantă.


Nick Carter, membru al celebrului boy band Backstreet Boys, a fost întâmpinat cu entuziasm de public, interpretând hituri iconice precum „As Long As You Love Me”, „Larger Than Life” și „I Want It That Way”. Bebe Rexha, la prima ei apariție la Neversea, a fost impresionată de primirea călduroasă, iar fanii au cântat alături de ea hituri internaționale ca „Me, Myself and I” și „In The Name of Love”. Artista a invitat doi fani pe scenă pentru un concurs de dans, creând un moment deosebit.


DJ Snake a adus un spectacol de „pure madness”, cu un mix eclectic de stiluri muzicale ce au făcut deliciul fanilor. INNA, originară din Constanța, s-a bucurat de reîntâlnirea cu fanii locali și a colaborat cu Kris Kross Amsterdam pentru interpretarea imnului oficial al Neversea 2024, „Queen of My Castle”.


Naționala de Fotbal Feminin a României a fost prezentă pe scenă, cu jucătoare precum Andreea Părăluță și Florentina Olar fiind întâmpinate cu aplauze. Echipa de organizare a festivalului a urcat pe scenă cu un banner ce purta mesajul „You are the most beautiful crown in the world”, subliniind rolul crucial al femeilor în succesul festivalului.

Neversea a adoptat un focus mai mare pe prezența feminină în lineup-ul său, colaborând cu Federația Română de Fotbal pentru a promova Naționala Feminină de Fotbal a României. Acest parteneriat strategic, denumit Women’s Models = Neverseen Power, urmărește să crească numărul de femei artiste în festival și să promoveze valori comune de profesionalism și pasiune.


Festivalul continuă astăzi cu o serie de artiști de renume, inclusiv Altego, Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe și Raluka.


Maluma, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, va urca pentru prima dată pe scena Neversea, promițând un show de neuitat. Cunoscute hituri precum „Felices los 4” și „Hawái” vor răsuna pe scena principală, atrăgând fanii în număr mare.


Peste 1,2 milioane de fani au participat la cele cinci ediții anterioare ale Neversea, savurând apusurile și răsăriturile magice pe malul mării. Clasat pe locul 23 în topul DJ Mag 100, Neversea promite o ediție de neuitat în acest an, cu peste 100 de artiști și experiențe unice pregătite pentru cei prezenți.

Neversea continuă să fie un eveniment de top, oferind o combinație de muzică de calitate, surprize și momente speciale pentru fanii săi fideli.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!