John Cena este gazda Shark Week la Discovery!

Bogdan Chirea
0

Shark Week, evenimentul anual care atrage milioane de telespectatori din Statele Unite, va fi difuzat în România din 15 iulie, la Discovery. 

Ediția din acest an va fi găzduită de actorul și wrestlerul John Cena și va prezenta diverse expediții și documentare despre rechini, concentrându-se și pe conservarea habitatelor marine. Printre celebritățile care vor participa se numără Michael Phelps și Bear Grylls.


"De obicei, urmăresc Shark Week de pe canapeaua mea, dar anul acesta sunt încântat să găzduiesc evenimentul", a spus John Cena. "Va fi o săptămână cu imagini impresionante, descoperiri noi și mulți rechini."


Programele speciale pregătite de Discovery pentru Shark Week includ:

“Bătălii epice: Rechini contra balene” – Premieră pe 15 iulie, ora 22:00


Acest documentar explorează confruntările dintre orca și marii rechini albi, prezentând recreări ale acestor lupte epice pentru a determina care este prădătorul suprem.


“Phelps contra rechinilor” – Premieră pe 16 iulie, ora 22:00


Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume, va concura împotriva unui rechin, punând la încercare limitele performanței umane.


“Bear Grylls printre rechini” – Premieră pe 17 iulie, ora 22:00


Bear Grylls, cunoscut pentru abilitățile sale de supraviețuire, se va confrunta cu rechinii în adâncurile oceanului, testându-și curajul și ingeniozitatea.


“Rechinii din abis: Lumi noi și stranii” – Premieră pe 18 iulie, ora 22:00


Biologul și exploratorul Forrest Galante va explora pădurile subacvatice de alge din Africa de Sud, studiind specii rare de rechini.


“Rechinii din abis: În apele Japoniei” – Premieră pe 19 iulie, ora 22:00


Biologul Forrest Galante și echipa sa vor cerceta diversitatea de specii de rechini din apele Japoniei, încercând să descopere dacă rechinul înger, pe cale de dispariție, mai există.


“Marele rechin alb: Un ocean de sânge” – Premieră pe 20 iulie, ora 22:00


După două atacuri fatale de rechin alb în largul unui sat mexican de pescari, Paul De Gelder, Brandon McMillan și Gador Mutaner investighează pentru a proteja localnicii.


“Rechinul de 3 tone” – Premieră pe 21 iulie, ora 22:00


Biologii marini Tom "The Blowfish" Hird și Leigh de Necker caută cei mai grei rechini albi în largul coastelor Noii Zeelande, utilizând echipamente de ultimă generație pentru a le studia dieta și greutatea.


Shark Week promite să ofere telespectatorilor o incursiune fascinantă în lumea rechinilor, prezentând provocările și descoperirile celor care studiază aceste creaturi marine.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!