Mihai Kis, noul director de vânzări vistribuitori pentru Schneider Electric în România, Moldova și Armenia

Bogdan Chirea
0


Schneider Electric România anunță cu entuziasm consolidarea echipei sale de management prin numirea lui Mihai Kis în funcția de Director de Vânzări Distribuitori pentru România, Moldova și Armenia. În această nouă poziție, Mihai Kis se alătură echipei de management, preluând rolul de la Cristian Deaconu, care a fost promovat la nivel global ca Global Distribution Channel Leader.


Mihai Kis, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, are peste 22 de ani de experiență în vânzări, aducând perspective noi și valoroase în strategia de creștere a companiei și în relația cu partenerii. Înainte de această numire, Mihai a fost responsabil pentru implementarea politicii comerciale pentru Partenerii Distribuitori Oficiali în regiunea de nord-vest a țării și pentru gestionarea portofoliului de clienți DIY.


Cu o experiență solidă în vânzări și abilități dezvoltate în managementul clienților și partenerilor mari de retail, Mihai și-a demonstrat competențele care îl recomandă pentru noul său rol. Responsabilitățile sale vor include stimularea vânzărilor și crearea unei experiențe de impact pentru clienții și partenerii Schneider Electric România.


„Suntem încântați să-l anunțăm pe Mihai Kis în rolul de Director de Vânzări Distribuitori pentru Schneider Electric România, Moldova și Armenia. Experiența sa vastă în cadrul companiei și în industrie, alături de abilitățile sale de leadership, vor contribui semnificativ la consolidarea relațiilor noastre cu distribuitorii și la creșterea performanțelor noastre. Suntem încrezători că Mihai va aduce un plus de valoare echipei de management și va continua să promoveze o experiență de impact pentru clienții și partenerii noștri”, a declarat Lucian Enaru, Country General Manager pentru România, Moldova și Armenia.


Prin această numire, Schneider Electric își reafirmă angajamentul de a aduce lideri experimentați în echipa sa de management, asigurându-se astfel că partenerii și clienții beneficiază de cele mai bune servicii și soluții.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!