Neversea: Ziua a doua, un record de participanți la concertul lui Maluma

Bogdan Chirea
0
neversea maluma

A doua zi a festivalului Neversea a stabilit un nou record de participare, atrăgând peste 75.000 de fani pe plajele din Constanța, pentru a se bucura de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.


Momentul de Aur al Serii: Maluma

Show-ul mult așteptat al superstarului columbian Maluma a fost punctul culminant al serii. Îndrăgit și apreciat de milioane de fani din întreaga lume, Maluma a oferit momente de neuitat participanților, exprimându-și bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Hituri precum “Felices Los Quatro”, “Hawai”, “Corazon” și “Vente Pa Ca” au răsunat pe plaja Neversea Beach, încântând audiența. Impresionat de mulțimea prezentă, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie cu publicul, adăugând cu entuziasm: “Woooow! Din Medellin în România”.


Don Diablo și Momentele Speciale


DJ-ul Don Diablo, un adevărat prieten al festivalului, a oferit un set special ce a inclus și “Queen of My Castle”, imnul Neversea 2024, interpretat de INNA și Kris Kross Amsterdam. Prezența sa a fost una dintre cele mai așteptate, reușind să creeze o atmosferă incendiară.


Surprize pe scenă: Gordo și Mahmut Orhan


Gordo a urcat pentru prima dată pe scena Neversea, surprinzând publicul cu un invitat special: Tinie Tempah, care va susține propriul concert astăzi la Main Stage. Mahmut Orhan, revenit la Neversea, a încheiat cu stil o zi de succes pe malul mării.


Răsărit de neuitat


Răsăritul a fost trăit intens la scena Daydreaming, unde Vintage Culture a fost surprins de echipa Neversea cu bannere de “la mulți ani”, în preajma zilei sale de naștere.

Debuturi și momente de familie


Antonia și Alex Velea au urcat pentru prima dată pe scena Neversea, fiind primiți cu bucurie de fani. Hituri precum “Vorbește lumea”, “Marabou”, “Jameia” de la Antonia și “Când soarele răsare”, “Pierde vară” de la Alex Velea au energizat atmosfera, pregătind publicul pentru show-ul lui Maluma. Un moment special a fost prezența Mayei, fiica Antoniei, pe scenă alături de Alex Velea și dansatorii săi, la piesa “Minim doi”.


Performanțe unice la scena The Ark


La scena The Ark, Deliric a performat alături de Muse Quartet, DOC, Silent Strike și Vlad Dobrescu, în timp ce M.G.L. a prezentat în premieră piesa “Voila” cu Erika Isac.


Ziua a treia promite alte Surprize

Petrecerea continuă în cea de-a treia zi de Neversea, cu Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Alok, Salvatore Ganacci, Alina Eremia, Grasu XXL, Vescan, Guess Who, Paulina, Oscar, IAN, Netsky și Sebastian Legere, printre alții. Line-up-ul variat promite o experiență de neuitat pentru toți participanții.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!