Nopți albe de vară pline de mister, cu 5 thriller de la Editura Trei

Bogdan Chirea
0

Suspans, acțiune și nopți albe garantate! Cinci autori de succes din genul thriller aduc povești captivante care nu vor lăsa pasionații de mistere și puzzle-uri criminalistice să se desprindă de pagină până la final. Aceste volume multipremiate, devenite rapid bestsellere internaționale, promit să pună la treabă „micile celule cenușii” ale cititorilor.


1. Zero Days de Ruth Ware

Ruth Ware, supranumită noua „Agatha Christie”, revine cu un thriller plin de adrenalină. Povestea urmărește o femeie într-o cursă contracronometru pentru a-și dovedi nevinovăția și a-l găsi pe ucigașul soțului ei. Jack și soțul ei, Gabe, sunt specialiști în securitate angajați să testeze vulnerabilitățile clădirilor și sistemelor informatice. După o misiune de rutină eșuată, Jack își găsește partenerul mort și devine principalul suspect. Cu puține opțiuni de scăpare, Jack trebuie să decidă în cine poate avea încredere pentru a ajunge la adevăratul ucigaș.


2. Toți cei din acest tren sunt suspecți de Benjamin Stevenson

Un roman distractiv și plin de umor, cu multe distrageri și indicii inteligente. Povestea începe incitant, când Societatea Scriitorilor de Cărți Polițiste îl invită pe protagonist la un festival într-un tren care străbate Australia. Într-o poveste cu scriitori de diverse genuri, un om este ucis, iar ceilalți devin detectivi improvizați. Împreună, trebuie să rezolve crima, dar fiecare este și un potențial criminal. Cum poți găsi ucigașul când toți suspecții sunt experți în crimă?


3. Ultima petrecere de Clare Mackintosh

Un bestseller Sunday Times, „Ultima petrecere” începe cu o crimă la miezul nopții. De Revelion, Rhys Lloyd își invită satul la petrecere, dar la miezul nopții este găsit mort în lac. Ffion Morgan, detectiv, are un sat întreg de suspecți, iar secretele sunt dezvăluite la fiecare colț. Într-o comunitate mică, întrebarea nu este doar cine l-a vrut mort pe Rhys, ci cine l-a ucis până la urmă.


4. Ochi pentru ochi de M.J. Arlidge

Un thriller captivant în care toți protagoniștii au același secret. Emily, Jack și Russell par persoane obișnuite, dar ascund trecuturi întunecate de criminali protejați prin anonimat. Când identitățile lor sunt dezvăluite, ei devin ținta justițiarilor. Consiliera de probațiune Olivia Campbell este prinsă între cei care vor să-i protejeze și cei care vor răzbunare. În acest context tensionat, cine va supraviețui?


5. Nebunia mulțimilor de Louise Penny

În timp ce locuitorii din Three Pines se bucură de zăpadă și ciocolată caldă, vacanța inspectorului-șef Armand Gamache este întreruptă pentru a asigura securitatea unei prelegeri. Profesoara Abigail Robinson are idei controversate care încep să se răspândească, creând confuzie între realitate și iluzie. Când o crimă este comisă, Gamache trebuie să investigheze atât omorul, cât și impactul ideilor periculoase.


Aceste cinci thrillere de la Editura Trei oferă suspans și mister pentru serile de vară, asigurându-se că fiecare cititor va fi captivat până la ultima pagină.

Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!