Noul pachet Disney+, Hulu, Max este acum disponibil în SUA

Bogdan Chirea
0

Începând de astăzi, noul pachet Disney+, Hulu și Max, oferit de Disney Entertainment și Warner Bros. Discovery, este disponibil pentru achiziție în SUA pe site-urile oricăruia dintre cele trei platforme de streaming. 


Toți abonații noi și existenți pot achiziționa pachetul pentru 16,99 USD/lună cu reclame și 29,99 USD/lună fără reclame, economisind până la 38% comparativ cu prețul serviciilor achiziționate separat.


Oferta Premium


Această ofertă premium reunește cele trei servicii populare de streaming într-un singur abonament lunar, oferind o selecție vastă de conținut din cele mai mari și mai iubite portofolii de branduri din divertisment, inclusiv ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX, HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Star Wars, Warner Bros., și multe altele.


Pentru a sprijini lansarea, astăzi începe o campanie națională de marketing coordonată și multiplatformă, concentrată pe colecțiile fiecărei platforme de seriale TV, filme și personaje preferate de fani. Campania, concepută cu atenție, include o promovare intensă pe canale de difuzare națională, rețele sociale, canale digitale și canale deținute și operate.


Noua colaborare pune abonații pe primul loc, oferindu-le acces la o bibliotecă vastă și diversificată, incluzând unele dintre cele mai mari francize precum Family Guy, Bob’s Burgers, Frozen de la Disney, The Avengers, Star Wars și Toy Story, și francizele Warner Bros. Discovery precum Batman, Game of Thrones, Lord of the Rings și Harry Potter. În plus, abonații se vor putea bucura de o serie de premiere mult așteptate, inclusiv:


  • Only Murders in the Building, Sezonul 4 pe Hulu: 27 august
  • Agatha All Along pe Disney+: 18 septembrie
  • The Penguin pe Max: septembrie (data exactă urmează să fie stabilită)


Pentru abonarea  la pachetul Disney+, Hulu, Max utilizatorii din SUA vor putea vizita site-ul oricăreia dintre cele trei platforme de streaming: Disney+, Hulu sau Max. Ei pot alege între planul cu reclame (16,99 USD/lună) sau planul fără reclame (29,99 USD/lună).


Acest nou pachet redefinește experiența de streaming oferind acces neegalat la o gamă largă de conținut de la trei giganți ai divertismentului. Prin combinarea acestor servicii, abonații beneficiază de o experiență de vizionare fără întreruperi și economii semnificative, asigurând astfel cea mai bună valoare pentru bugetul lor de divertisment.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!