Numărul de cititori în scădere dramatică în România: Expoziție inedită la Muzeul „Grigore Antipa”

Bogdan Chirea
0

Numărul cititorilor din România este în continuă scădere, conform ultimelor date publicate de Institutul Național de Statistică (INS). Aproximativ 11 milioane de români nu au citit nicio carte în anul 2023, transformând cititorii într-o "specie rară", pe cale de dispariție.


Pentru a atrage atenția asupra acestui fenomen îngrijorător, Editura Nemira și Saatchi Creative Hub, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, anunță deschiderea unei expoziții temporare inedite, intitulată „Cititorul – O nouă specie pe cale de dispariție”.


Detalii despre Expoziție


În weekendul 27-28 iulie, între orele 12:00 și 18:00, vizitatorii Muzeului „Grigore Antipa” vor avea ocazia să observe îndeaproape diverse "specii rare" de cititori, inclusiv cititorul de autori români și cititorul de beletristică. Expoziția va oferi informații despre obiceiurile și caracteristicile acestor cititori, precum și reduceri și recomandări de cărți.


Acces și Bilete


Expoziția „Cititorul – O nouă specie pe cale de dispariție” este inclusă în circuitul de vizitare al muzeului. Prețul biletelor este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru pensionari, în timp ce copiii până în 18 ani au gratuitate în perioada vacanțelor școlare. Biletele pot fi achiziționate de la intrarea muzeului sau online accesând acest [link](https://antipa.bilet.ro).


Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteți vizita pagina de Facebook a expoziției.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!