Paul Tihan și Andra Andriucă vor concerta la „Purple Sessions" de la Expirat

Bogdan Chirea
0

Paul Tihan și Andra Andriucă, doi artiști în plină ascensiune, din Iași, vin la Expirat Halele Carol, pe 31 iulie. Un concert dublu, sensibil, din cadrul „Purple Sessions" by BandBook. 


Cei doi se întorc la București după o perioadă plină de succes și recunoaștere, în care au dus la capăt turneul „Welcoming Tour". Călătoria lor a atins sute de suflete din toată țara și a fost foarte apreciată la nivel național. 


Paul Tihan este un artist din Iași care, după parcursul raw-acustic din trecut, s-a transformat în prezent într-un cvintet ce pune în lumină gândurile și experiențele sale. Caracterul proiectului nu este încadrat într-un oarecare gen muzical, ci este mai mult o călătorie desfăcută în capitole ce prezintă straturile subtile ale vieții. În termeni muzicali, Paul și-a catalogat proiectul ca fiind indie poetry rock.

Andra Andriucă este o artistă din Iași care, inspirată de oameni, de natură și de agitația vieții și a gândului, pune în versuri și acorduri povești pentru suflet. Alături de voce și chitară, proiectul a crescut într-o trupă care conturează piesele cu un sound indie, pop-rock și câteva note alternative.

„După ce ne-a fost atât de frumos Welcoming Tour, turneul nostru de dublă lansare de albume din primăvară, am zis să mai continuăm încă o vară la fel, în gașcă mare, cu ambele proiecte, și să plecăm într-o călătorie și mai mare, cu și mai multe orașe. Să ne mai bucurăm încă puțin împreună de cât de minunat au crescut toate sub ochii noștri. Curând ajungem și în București, orașul care ne-a umplut tare sufletele în prima parte a turneului nostru și abia așteptăm să mai împărțim încă o seară de muzică, povești, dans și zâmbete mari, împreună. Așa că, hai cu noi! Venim cu spor și mult drag de cântat!", Paul Tihan și Andra Andriucă.


Conceptul Band[Tone] dă culoare muzicii din coloana sonoră a verii tale! Band[Tone] reprezintă o serie de concerte periodice, cu artiștii din portofoliul BandBook, găzduită de Expirat.


„Purple Sessions" e prima serie de acest tip. De ce mov? Pentru că e o culoare prețioasă, simbol al magiei și rarității. Te vor mai colora în nuanțe de purpuriu artiști precum Ana Coman, Delta Pe Obraz, Paul Tihan & Andra Andriucă, Taking Back August și Diana Căldăraru.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!