Radhu, artistul latino de origine română

Bogdan Chirea
0

Radhu, artistul latino de origine română, a lansat o nouă piesă intitulată „Sunt Călător”. Melodia, descrisă ca fiind un manifest al curajului de a ne asculta inima, a fost compusă de Alin Radu și produsă în Argentina de Luis Perrusi și Jonathan Olivi, împreună cu Tony Cortez, orchestratorul Gloriei Estefan. „Sunt călător” beneficiază acum și de o versiune și un videoclip în limba română.


Albumul „Radhu – Puro Amor” a adus artistului recunoaștere internațională încă din 2020 și un loc în clasamentul Latin Billboard, alături de nume cunoscute din muzica latino-americană, precum Maluma și Shakira. Albumul include influențe de salsa, cumbia și plena, reușind să capteze atenția audiențelor din întreaga lume.


Radhu a colaborat cu artiști internaționali de renume, printre care Laura Zapata, sora superstarului Thalia, și trupa Rafaga. Aceste colaborări evidențiază versatilitatea sa în industria muzicală. Noua piesă a fost lansată la scurt timp după turneul desfășurat în Mexic, unde artistul a colaborat cu nume mari din muzica latino, consolidându-și reputația de „Rege al muzicii tropicale din România”, așa cum a fost descris în presa din America Latină.


Videoclipul piesei „Sunt Călător” a fost regizat de Dan Petcan și surprinde peisaje din România. Radhu a declarat că lucrul cu Dan Petcan a fost o experiență importantă, iar rezultatul final reflectă așteptările sale. Clipul are și o versiune în spaniolă, difuzată internațional.


Radhu a explicat succesul din Latin Billboard prin originalitatea proiectului muzical, care combină diverse ritmuri latino-americane precum salsa, cumbia și plena. Colaborările cu Tony Cortez și Luis Perrusi au fost esențiale pentru a aduce un sunet distinct.


Mexicul a fost un punct important în cariera lui Radhu, unde a colaborat cu El Internacional Mariachi și vedete internaționale precum Laura Zapata și Patricia Reyes Spindola.




Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!