Recomandările lunii august la History Channel

Bogdan Chirea
0

În luna august, HISTORY Channel pregătește o serie de documentare captivante care ne poartă prin istoria fascinantă a imperiului Disney, analizează cele mai distructive arme create vreodată și explorează fenomenele inexplicabile de la ferma Skinwalker.


Imperiul Disney (6x60')

Premiera: Duminică, 18 august, ora 22:00


Serialul documentar „Imperiul Disney” ne oferă o călătorie plină de nostalgie în lumea lui Walt Disney și a imperiului pe care acesta și fratele său, Roy Disney, l-au construit. Cele șase episoade de câte o oră explorează momentele revoluționare din istoria Disney, de la crearea celor mai recunoscute personaje animate, la revoluționarea industriei animației și dezvoltarea parcurilor de distracții Disneyland și Walt Disney World® Resort. 

Documentarul include interviuri exclusive cu Bob Gurr, inginer legendar angajat direct de Walt Disney, și prezintă materiale istorice rare, recreații dramatice și interviuri cu experți precum Don Wildman, Margaret Kerrison și Mindy Johnson.


Cele mai letale arme (5x60')

Premiera: Sâmbătă, 3 august, ora 22:00


„Cele mai letale arme” este un serial documentar care analizează în detaliu cele mai distructive arme folosite sau dezvoltate vreodată. Cele cinci episoade includ interviuri cu spioni, operatori speciali, contractori militari și producători de arme, oferind o perspectivă unică asupra misiunilor în care au fost implicate aceste arme. Serialul folosește grafică computerizată de înalt nivel, reconstituiri dramatice și imagini de arhivă pentru a ilustra impactul acestor arme și modul în care vor influența conflictele viitoare.


Blestemul Fermei Skinwalker (26x60')

Sezonul 5

Premiera: Miercuri, 28 august, ora 22:00


Serialul „Blestemul Fermei Skinwalker” ajunge la cel de-al cincilea sezon, continuând să exploreze fenomenele misterioase de la ferma Skinwalker din Utah. De mai bine de 200 de ani, această fermă a fost în centrul atenției datorită incidentelor inexplicabile și anomaliilor raportate. În acest sezon, echipa condusă de proprietarul fermei, Brandon Fugal, cercetătorul principal Erik Bard și astrofizicianul Dr. Travis Taylor, își propune să dezvăluie adevărul din spatele acestor fenomene, investigând subteranul fermei pentru a face descoperiri fără precedent.

Aceste documentare oferă o combinație de nostalgie, istorie și mister, perfecte pentru serile de august la HISTORY Channel.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!