Robert De Niro, aniversat de Warner TV

Bogdan Chirea
0

Warner TV marchează împlinirea vârstei de 81 de ani a actorului și regizorului american Robert De Niro pe 17 august, prezentând trei dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat. 


De Niro, de nouă ori nominalizat la Oscar și cu două trofee câștigate, este unul dintre cei mai respectați actori ai generației sale, având o carieră diversificată ce include roluri în toate genurile de film.


Filmele Serii Speciale

„Internul” (The Intern) - 17:40

Începând cu ora 17:40, Warner TV va difuza comedia din 2015 „Internul”, în care Robert De Niro joacă alături de Anne Hathaway. Regizat de Nancy Meyers, filmul îl prezintă pe De Niro în rolul lui Ben, un văduv de 70 de ani care se reîntoarce în câmpul muncii ca stagiar într-un site de modă condus de tânăra Jules.


„Cu nașu' la psihiatru” (Analyze This) - 20:00

De la ora 20:00, Warner TV va continua programul cu comedia „Cu nașu' la psihiatru” din 1999, unde De Niro joacă alături de Billy Crystal. În acest film regizat de Harold Ramis, Crystal interpretează un psihiatru care se ocupă de un client neobișnuit, un șef mafiot cu probleme personale. Succesul filmului a dus la realizarea unei continuări, „Analyze That”, lansată trei ani mai târziu.


„Înger și demon” (Angel Heart) - 22:00

Seara se va încheia cu thrillerul horror „Înger și demon” din 1987, regizat de Alan Parker, programat la ora 22:00. În acest film, De Niro joacă rolul lui Louis Cyphre, un personaj enigmatic într-un New Orleans al anilor 1950. Împreună cu Mickey Rourke, care interpretează un detectiv privat, De Niro explorează un caz complex și sumbru legat de dispariția unui cântăreț numit Johnny Favorite.


Despre Robert De Niro

De Niro a fost recompensat de-a lungul carierei sale de cele mai prestigioase instituții din industrie. În 1989, a fondat Tribeca Film Center împreună cu Jane Rosenthal, iar după atacurile din 11 septembrie 2001, au lansat Tribeca Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de film la nivel mondial.


Pentru a sărbători contribuțiile și realizările lui Robert De Niro, Warner TV invită spectatorii să se alăture acestui omagiu cinematografic pe 17 august.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!