Samsung Galaxy Watch Ultra, criticat pentru designul copiat

Bogdan Chirea
0

Samsung tocmai a anunțat o tonă de produse noi și, în timp ce unele elemente arată destul de impresionante, ceasul său Ultra a atras furia pentru că arată suspect de asemănător cu un Apple Watch Ultra - complet cu propria sa versiune a emblematicului portocaliu Alpine Loop.


După cum a subliniat YouTuber-ul tech Snazzy Labs, Samsung Galaxy Watch Ultra are o placă de față și o schemă de culori foarte asemănătoare cu cele mai bune Apple Watch în acest moment. 


El continuă să spună că "Watch Ultra este cea mai nerușinată copie a unui produs Apple de până acum - și este hidos". 


El nu este mult mai blând cu multe dintre celelalte produse noi ale Samsung, acuzând Buds3 și Buds3 Pro de a fi clone AirPods.


Comparația de aici, pentru oricare dintre produse, este un pic greu de ignorat. Comentariile la postarea originală a Snazzy Labs nu sunt mult mai amabile, un utilizator spunând: "Urăsc toate aceste prostii de copiere Apple. Dacă oamenii vor lucruri Apple, le vor cumpăra. Nu o versiune Samsung knock-off care este inferioară în orice mod care contează." 


Ceea ce face acest lucru și mai rău este că noul ceas Samsung are chiar și un buton programabil care funcționează ca butonul Action cu care sunt obișnuiți fanii Apple.Cu ce este Samsung Galaxy Watch Ultra diferit?


Ambele ceasuri sunt foarte asemănătoare, având o capacitate a bateriei și o greutate similare, oferta Samsung având o memorie RAM dublă, iar Apple Watch Ultra având o capacitate de stocare dublă. 

Apple Watch Ultra 2 este puțin mai mare la 49 mm și are o rezoluție mai mare a ecranului. Ceasul Samsung este cu 150 de dolari mai ieftin, deși având în vedere că ambele dispozitive se bazează foarte mult pe sistemele lor de operare respective, probabil că veți fi blocat să vă angajați la ceasul care se potrivește cu alegerea telefonului dvs.


Deși punctul de preț mai ieftin este cu siguranță plăcut pentru fanii consacrați ai Samsung, copia nerușinată a designului îl strică oarecum. Dacă, în ciuda comparației, doriți totuși să obțineți noul Samsung Galaxy Watch Ultra, acesta se lansează pe 24 iulie.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!