Serialul live-action Halo a fost anulat

Bogdan Chirea
0

Cu multe luni în urmă, în 2013, am aflat că Steven Spielberg s-a asociat cu Microsoft pentru a crea un serial de televiziune live-action Halo. 


A fost nevoie de aproximativ zece ani pentru ca viziunea să se concretizeze în cele din urmă, dar serialul, care a avut două sezoane, a fost acum anulat de serviciul de streaming Paramount +/ Skyshowtime după doar șaptesprezece episoade. 


Primul sezon a fost difuzat în 2022, iar al doilea la începutul acestui an. Am avut sentimente mixte cu privire la debutul serialului, dar este totuși o concluzie tristă pentru proiectul cu buget mare. 


Potrivit unei surse anonime din Variety, creatorii serialului intenționează să cumpere proiectul și să caute o nouă casă pentru cronicile lui Master Chief și Cortana. 


"Apreciem profund milioanele de fani care au propulsat seria Halo spre un succes global și rămânem angajați să extindem universul Halo în diferite moduri în viitor", a declarat 343 Industries. 


"Suntem recunoscători Amblin și Paramount pentru parteneriatul lor în aducerea universului nostru sci-fi expansiv pentru telespectatorii din întreaga lume." 


Acesta este cel mai recent obstacol pentru fanii UNSC pentru a obține mai multă acțiune Halo. Nu numai că emisiunea TV a dispărut, dar rundele de concedieri de anul trecut de la Microsoft nu au lăsat 343 Industries neatinsă. 


Se pare că studioul a trebuit să reînceapă dezvoltarea următorului capitol al seriei, iar de atunci nu am mai auzit prea multe despre jocuri.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!