Show regional dedicat Jocurilor Olimpice pe Eurosport România și Max

Bogdan Chirea
0

Eurosport va produce în România un show regional dedicat Jocurilor Olimpice Paris 2024, care va fi transmis live în cinci țări. Sportivi celebri, legende olimpice și eroi naționali vor aduce mai aproape de telespectatori fiecare moment, sport, sportiv și medalie, difuzând pe Eurosport 1, Eurosport 2 și pe platforma de streaming Max. 


Pentru prima dată, Eurosport va realiza o emisiune zilnică în România pe durata Jocurilor, transmisă live în România, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia.


După 12 ani, Jocurile Olimpice se întorc în Europa, iar Eurosport, Gazda Jocurilor Olimpice, dezvăluie planurile, experții și programul pentru televiziunile lineare și platforma de streaming Max.

Emisiunea "Bonjour, Paris!" la Eurosport 2


Eurosport va produce o emisiune regională, "Bonjour, Paris!", difuzată zilnic din România în cinci țări. Emisiunea va oferi informații și analize realizate de sportivi de renume și medaliați olimpici. Prima ediție va avea loc pe 24 iulie la ora 14:30, iar în timpul Jocurilor va fi difuzată zilnic la ora 09:00.


Comentariile lui Andrei Grigorescu și Cosmin Cernat


Andrei Grigorescu, Group Vice President CEE & AdSales MENAT la Warner Bros. Discovery, a declarat: "România devine un hub de producție pentru Jocurile Olimpice Paris 2024. Cosmin Cernat, gazda emisiunii, alături de sportivi de renume din cele cinci țări, va aduce cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice la Eurosport și pe platforma Max."

Cosmin Cernat, prezentatorul "Bonjour, Paris!", a spus: "Este un proiect special pentru mine, la a 12-a ediție a Jocurilor Olimpice. Faptul că vom fi live simultan în cinci țări ne motivează să aducem cele mai interesante informații și analize."


Invitații emisiunii


Printre invitați se numără sportivi de renume:

- Alexandra Dulgheru (tenis) - fostă jucătoare de tenis din România, cu cea mai bună poziție în clasamentul WTA locul 26 la simplu.

- Lucie Safarova (tenis) - jucătoare din Republica Cehă, numărul 1 mondial la dublu și numărul 5 la simplu.

-  Tsvetana Pironkova (tenis) - prima jucătoare de tenis din Bulgaria care a ajuns în semifinale la un turneu de Grand Slam.

-  Cătălina Ponor (gimnastică artistică) - medaliată olimpică din România, cu trei medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2004.

-  Simona Peycheva (gimnastică ritmică) - reprezentantă a Bulgariei la două ediții ale Jocurilor Olimpice, cu multiple medalii la campionate mondiale și europene.

-  Yordan Yovchev (gimnastică artistică) - reprezentant al Bulgariei la șase ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

-  Gabriela Szabo  (atletism) - deținătoare a 9 titluri mondiale și 3 medalii olimpice.

-  Xavier Pascual  (handbal) - fost jucător spaniol și antrenor de succes.

-  Dora Pasztor (înot) - câștigătoare a 5 medalii paralimpice.

-  Katinka Hosszu (înot) - de 4 ori medaliată olimpică și de 26 de ori campioană mondială.

-  Lucian Sânmărtean (fotbal) - fost jucător român de fotbal.

-  Gabriel Cânu* (fotbal) - fost căpitan al echipelor Poli Timișoara, FC Vaslui și Ceahlăul Piatra Neamț.


Transmisii la Eurosport și Max


Scott Young, Group SVP Content, Production and Business Operations la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a declarat: "Echipa Eurosport va oferi o experiență olimpică supremă și de neratat pe Eurosport și Max."


Experiența completă a Jocurilor Olimpice Paris 2024 pe Max


Platforma de streaming Max va transmite 3.800 de ore live de la Jocurile Olimpice, incluzând toate cele 329 de evenimente de medalie, ceremoniile de deschidere și închidere. Abonații vor putea urmări fiecare moment, sport și medalie pe Max, având posibilitatea de a crea o experiență multi-screen și de a naviga prin momentele cheie ale competițiilor.


Jocurile Olimpice Paris 2024 vor fi disponibile tuturor abonaților Max, oferind o acoperire completă și interactivă a evenimentului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!