Tabăra de Arte Performative pentru Copiii din Constanța

Bogdan Chirea
0

Asociația pentru Cultură, Creație și Educație Global Art organizează, între 15 și 24 iulie 2024, „Tabăra de arte performative pentru copiii și tinerii din județul Constanța”. 


Proiectul constă în desfășurarea a 10 laboratoare mobile de arte performative (teatru, muzică și dans) pentru copiii din mediul urban și rural al județului Constanța, sub forma unor ateliere de tip art & play.


Beneficiile Taberei

Această tabără oferă copiilor ocazia de a socializa, de a colabora și de a-și face prieteni noi într-un mediu offline, promovând interacțiunea fizică și timpul petrecut în aer liber. Astfel, copiii se pot distanța de ecranele digitale și pot experimenta interacțiuni autentice, ceea ce consolidează legăturile sociale și stimulează creativitatea. Părinții sunt încurajați să participe, având ocazia să se implice activ în activitățile copiilor și să petreacă timp de calitate împreună.


„Ne propunem să folosim artele performative ca instrumente prin care copiii și tinerii să descopere și să îmbrățișeze diversitatea culturală. Le oferim un context pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, pentru creșterea încrederii și stimei de sine, prin modalități interactive și distractive”, a declarat Luiza Martinescu, manager de proiect.


Desfășurarea și Programul Taberei

Laboratoarele se vor desfășura pe parcursul a 10 zile, în 10 localități din județul Constanța. Activitățile vor fi susținute de 6 artiști profesioniști și vor include ateliere de teatru, dans, sunet și muzică.


Programul taberei:


15 iulie 2024: Negru Vodă

16 iulie: Cumpăna

17 iulie: 2 Mai

18 iulie: Medgidia

19 iulie: Nicolae Bălcescu

20 iulie: Valu lui Traian

21 iulie: Năvodari

22 iulie: Techirghiol

23 iulie: Eforie Sud

24 iulie: Constanța

Finanțare și Sprijin

Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și are o valoare totală de 210.000 lei, din care 189.000 lei sunt finanțați de Consiliul Județean Constanța, iar 21.000 lei reprezintă contribuția proprie a beneficiarului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!