Tranzacție pe piața de festivaluri: s-a vândut Diskoteka

Bogdan Chirea
0

Marius Gavrilă, cunoscutul organizator de evenimente artistice, a anunțat vânzarea brandului Diskoteka, renumit pentru organizarea celor mai mari festivaluri de muzică retro din România. Diskoteka, fondată în 2014 și lansată publicului în 2019 pe stadionul din Timișoara în fața a peste 68.000 de spectatori, va continua sub noua conducere a lui Dan Anghel, un nume bine cunoscut în showbiz-ul românesc.


Gavrilă a asigurat publicul că ediția a treia a festivalului Diskoteka, programată să se desfășoare la Iași între 20 și 22 septembrie, va avea loc conform planului. Acesta a subliniat că tranzacția nu va afecta desfășurarea evenimentului și a exprimat încrederea că Dan Anghel va prelua cu succes moștenirea Diskoteka.


„Mă bucur enorm că cel care poate prelua tot ceea ce am construit eu cu Diskoteka este Dan Anghel, un prieten vechi de peste 30 de ani. Ne leagă frumoase amintiri... Îmi doresc ca publicul Diskoteka să știe că ediția din acest an se va ține fără probleme, tranzacția nu schimbă cu nimic tot ceea ce am clădit. Festivalul are loc în perioada 20-22 septembrie, în Parc Palas Mall din Iași,” a declarat Marius Gavrilă. Acesta a explicat că motivul vânzării a fost dorința de a petrece mai mult timp cu fiica sa și de a continua activitatea artistică doar ca DJ Conte.



Ediția 2024 a Diskoteka Festival

Programul ediției din acest an promite un line-up impresionant cu artiști internaționali precum La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project, Cappella și Ryan Paris, alături de nume autohtone ca Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Sweet Kiss, Annes, L.A. și DJ Conte.


Marius Gavrilă a menționat că a primit mai multe oferte de-a lungul timpului pentru Diskoteka, dar oferta lui Dan Anghel a fost cea mai avantajoasă. „Este greu, pentru că am pus foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut, dar este firesc să fac asta, având în vedere atenția de care are nevoie fiica mea, Karina, care studiază și muzică, și actorie,” a explicat Gavrilă.


Dan Anghel, noul manager al Diskoteka, a declarat: „Suntem încântați că putem duce mai departe Diskoteka, realizând ediția cu numărul 3 a acestui minunat festival. Muzica anilor ’80-’90 adună un public extrem de bine educat. Diskoteka Festival este un festival în care muzica retro unește pentru trei zile toate generațiile”.

Realizările lui Marius Gavrilă

Reflectând asupra carierei sale, Marius Gavrilă a menționat realizările sale semnificative, inclusiv organizarea celui mai mare turneu muzical din perioada 2012-2014, Mix Music Evo, și aducerea în România a artiștilor internaționali pentru Diskoteka Festival. De asemenea, Gavrilă a subliniat colaborarea sa cu Marcel Avram, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente muzicale din lume, la prima ediție a Festivalului IntenCity din 2022, la Craiova. În plus, Gavrilă a realizat proiecte precum ștrandul Mix Music Land, a scris o carte intitulată „Cheia succesului meu,” și a deschis Teatrul „Horațiu Mălăele” în Fetești.


Marius Gavrilă a concluzionat că este momentul să se dedice mai mult timp familiei și să sprijine cariera artistică a fiicei sale, continuând totodată activitatea sa ca DJ Conte la evenimentele Diskoteka Festival.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!