Trupa Fun Factory revine în România pentru Diskoteka Party

Bogdan Chirea
0


Sâmbătă, 20 iulie, se va desfășura o nouă ediție a Diskoteka Party, un eveniment dedicat muzicii anilor '90, inițiat de George Zafiu, cunoscut pentru programul „Deșteptarea” de la Europa FM. De această dată, petrecerea se mută din cluburi în aer liber, având loc la Zaga Zaga, lângă Focșani, într-un cadru natural impresionant.


Gazda evenimentului va fi din nou George Zafiu, alături de DJ Mandu și DJ Little, echipa care a făcut senzație la evenimentele precedente din Iași, Timișoara și București. În plus, pentru această ediție specială, Zafiu a invitat trupa Fun Factory, cunoscută pentru hiturile „I Wanna Be With You” și „Celebration”, oferind astfel un plus de nostalgie participanților.


„Am fost surprinși de succesul petrecerilor noastre anterioare și am decis că vara este momentul ideal pentru un eveniment și mai mare. Zaga Zaga este locul perfect pentru aceasta, cu cele 82 de hectare ale sale și peisajul impresionant al Deltei Siretului. Ne dorim să recreăm atmosfera anilor '90, perioadă pe care mulți dintre noi o considerăm cea mai frumoasă din viața noastră. Muzica acelor ani îmi amintește de liceu și am observat că mulți dintre participanții noștri, trecuți de 40 de ani, împărtășesc aceeași nostalgie. Am vrut să le oferim o surpriză și am reușit să aducem trupa Fun Factory, una dintre trupele iconice ale copilăriei noastre. Evenimentul din 20 iulie va fi, cu siguranță, petrecerea vieții noastre, reînviind spiritul discotecilor de altădată”, a declarat George Zafiu.


Petrecerea va începe pe 20 iulie la ora 20:00 și va continua până la răsăritul soarelui pe 21 iulie. Biletele sunt disponibile pe entertix.ro, iar perioada de presale se încheie în curând. Organizatorii recomandă participanților să vină fără copii și să se bucure de eveniment alături de prieteni, oferind „generației cu cheia la gât” ocazia de a retrăi momentele de distracție din tinerețe.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!