Universul "Rick și Morty" se extinde cu o adaptare anime

Bogdan Chirea
0

Universul „Rick și Morty” se extinde cu o nouă adaptare anime, regizată de vizionarul Takashi Sano. Intitulată „Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”), seria îi urmărește pe Rick, Morty și familia Smith într-o nouă aventură intergalactică. 


Producția va fi disponibilă pe platforma Max în două variante: originalul în japoneză și o versiune dublată în engleză. Fanii universului „Rick și Morty” vor putea urmări timp de 10 săptămâni câte un nou episod din această serie anime. Primul episod, atât în varianta originală, cât și în cea dublată în engleză, va fi lansat pe 16 august pe platforma de streaming Max.


„Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) îi surprinde pe Rick, relaxându-se într-o pseudo-lume între multiversuri, pe Summer, ajutând-o pe Space Beth să lupte împotriva Federației Galactice malefice, și pe Morty, îndrăgostindu-se de o fată misterioasă care se dovedește a fi o ființă atemporală.


Distribuția vocală pentru „Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) îi include pe:


Rick – Youhei Tadano / Joe Daniels

Morty – Keisuke Chiba / Gabriel Regojo

Summer – Akiha Matsui / Donna Bella Litton

Jerry – Manabu Muraji / Joe Daniels

Beth – Takako Fuji / Patricia Duran

„Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) este scris și regizat de Takashi Sano și este produs pentru Adult Swim de Sola Entertainment, cu Jason Demarco și Joseph Chou în calitate de producători executivi.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!