Vertiv și ZincFive colaborează pentru stocare de energie cu baterii NiZn pentru centrele de date

Bogdan Chirea
0

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică, și ZincFive, lider mondial în soluții bazate pe baterii nichel-zinc (NiZn), au anunțat o colaborare pentru a furniza stocare de energie sigură și fiabilă pentru UPS-urile din centrele de date din America de Nord și EMEA. 


Vertiv va integra cabinetele de baterii din seria ZincFive BC în portofoliul său de sisteme de baterii pentru alimentarea de rezervă a centrelor de date. Aceste baterii, sigure și reciclabile, sunt compatibile cu anumite sisteme UPS Vertiv, inclusiv Vertiv Trinergy.


Detalii Tehnice și Avantaje

Cabinetele de baterii UPS din seria ZincFive BC sunt primele de acest tip compatibile cu UPS-urile din clasa megawat. Acestea oferă cea mai mică amprentă în comparație cu bateriile VRLA și Litiu-Ion și necesită întreținere minimă. Bateriile NiZn asigură o funcționare fiabilă, chiar și în prezența celulelor slabe sau epuizate. Un studiu realizat de Boundless Impact și comandat de ZincFive a confirmat că aceste baterii au un impact de mediu mai redus față de cele cu plumb-acid și litiu, conform unei analize efectuate de experți terți.


Declarații ale Conducătorilor

Tim Hysell, CEO-ul și co-fondatorul ZincFive, a subliniat angajamentul companiei față de inovație și sustenabilitate: „Seria BC este ideală pentru a satisface cerințele în evoluție ale centrelor de date. Importanța sustenabilității în sistemele de baterii de rezervă este în creștere, iar noi suntem dedicați minimizării emisiilor de carbon și a cheltuielilor operaționale, fără a compromite siguranța sau performanța".


Milind Paranjape, director senior al Vertiv Energy Storage, a declarat: „Vertiv și ZincFive vor să permită centre de date fiabile și eficiente energetic în întreaga lume. Tehnologia ZincFive este deja implementată în mai multe locații pentru marile companii de centre de date și reprezintă o soluție excelentă pentru clienții care se confruntă cu provocări legate de standardele de protecție împotriva incendiilor".

Colaborarea dintre Vertiv și ZincFive promite să aducă beneficii semnificative în ceea ce privește fiabilitatea și sustenabilitatea centrelor de date, oferind soluții inovatoare pentru stocarea energiei cu un impact redus asupra mediului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!