X Factor revine în România cu un nou sezon și un nou juriu

Bogdan Chirea
0
x factor antena 1

Talent show-ul X Factor, care a lansat numeroși artiști pe piața muzicală din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. 


Emisiunea va aduce în prim-plan voci extraordinare și povești impresionante, fiind singurul format din România în care pot participa atât soliști, cât și grupuri la început de carieră.


Noul Juriu al X Factor

Noul sezon al X Factor vine cu o schimbare în componența juriului. Delia, juratul cu cea mai lungă prezență în show, va fi alături de Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Acești artiști vor căuta talentele cu adevărat excepționale care au "factorul X".


Delia, cunoscută pentru energia și pasiunea ei, a declarat: „Sunt bucuroasă să vă anunț că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aștept să pornim în căutarea concurenților, să le ascultăm poveștile și să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste și inspirație pentru ceilalți! Și da, X Factor îți poate schimba viața!”.


Puya, nou venit în juriu, a mărturisit: „Mă simt onorat de invitația primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor și sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care și-au pus toate speranțele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show și îmi doresc să ajut tinerii să își urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!”.


Ștefan Bănică, veteran al emisiunii, a spus: „Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care vedeta este concurentul, și nu juratul”.


Marius Moga a completat: „De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui această misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi și extraordinare”.


Înscrieri Deschise pentru Noua Sezon

Cei care cred în talentul lor și consideră că au ceea ce este necesar pentru a impresiona juriul sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro. Noua ediție promite să fie o aventură memorabilă pentru toți participanții, oferind o platformă unică pentru a-și demonstra abilitățile artistice și a-și începe cariera în muzică.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!