A doua zi a UNTOLD 2024: O seară de magie șiconexiune emoționantă [VIDEO]

Bogdan Chirea
0

Cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD 2024 a oferit o experiență de neuitat pentru cei peste 110.000 de fani prezenți. Seara a fost marcată de momente memorabile, culminând cu un show live electrizant al legendei pop-rock, Lenny Kravitz, care a transformat Cluj-Arena într-o adevărată călătorie muzicală plină de emoție și energie.


Lenny Kravitz a captivat publicul cu hituri clasice precum „Are You Gonna Go My Way”, „American Woman” și „Fly Away”, dar și cu piese de pe noul său album „Electric Blue Light”. Fanii s-au unit într-un cor de voci, creând o atmosferă magică care l-a impresionat profund pe artist. 

Kravitz, alături de Cindy Blackman Santana la tobe și Craig Ross la chitară bass, s-a înclinat în fața mulțimii, mulțumind pentru dragostea și energia pe care le-a primit: „Singurul lucru care contează este dragostea, voi mi-ați oferit-o!”

Un alt moment special al serii a fost oferit de DJ-ul brazilian Alok, care a adus un tribut emoționant regretatului Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, interpretând piesa „Nunta” alături de fanii UNTOLD. Gestul său a fost întâmpinat cu aplauze și recunoștință, consolidând legătura dintre artist și publicul românesc.

Distracția a continuat la cote maxime cu setul exploziv al fraților Thivaios, cunoscuți ca Dimitri Vegas & Like Mike, care au dus conceptul de „crowd control” la un nou nivel. „Ați rămas cel mai grozav public din lume,” a exclamat Dimitri Vegas, în timp ce fanii răspundeau cu entuziasm la fiecare comandă a DJ-ilor.

Alte momente remarcabile au fost aduse de Lost Frequencies, care a impresionat cu un show unic și piese de pe noul său album „All Stand Together,” și de DJ-ul Zerb, care a debutat la UNTOLD cu un set care a captivat publicul până la răsărit.


Pe lângă aceste nume mari, festivalul a oferit și momente intense pe scenele Galaxy, Alchemy, Daydreaming, și Fortune, unde artiștii din genuri variate au creat o atmosferă vibrantă și plină de energie.

UNTOLD 2024 continuă în această seară cu un lineup de excepție care include pe Sam Smith, Swedish House Mafia și Salvatore Ganacci, promițând încă o noapte de neuitat.


În plus, organizatorii au anunțat deja pregătirile pentru ediția aniversară din 2025, cu primele abonamente disponibile chiar în această seară, de la ora 22:00. Se anunță o ediție specială, dedicată celebrării a 10 ani de magie UNTOLD!



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!