A fost anunțat programul complet pe zile de la UNTOLD 2024

Bogdan Chirea
0
program untold 2024

În perioada 8-11 august, Cluj-Napoca va găzdui unul dintre cele mai mari și așteptate festivaluri din lume: UNTOLD, clasat pe locul 3 în topul celor mai mari 100 de festivaluri internaționale. An de an, sute de mii de fani și peste 250 de artiști naționali și internaționali creează împreună o experiență de neuitat, iar ediția din acest an promite să fie una memorabilă.

PROGRAM PE ZILE LA UNTOLD 2024

JOI, 8 AUGUST: Festivalul începe în forță pe Cluj-Arena, unde Louis Tomlinson, Tom Grennan, Purple Disco Machine și Blasterjaxx vor urca pentru prima dată pe scenă. De asemenea, Irina Rimes, Steve Aoki, Timmy Trumpet și Partydul Kiss FM vor electriza publicul de pe scena principală.


VINERI, 9 AUGUST: A doua zi de UNTOLD aduce un moment de neuitat cu legenda pop rock Lenny Kravitz, câștigător a patru premii Grammy consecutive. Alături de el, pe scena principală vor evolua Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud, oferind o combinație perfectă de magie și riff-uri de chitară.


SÂMBĂTĂ, 10 AUGUST: Sam Smith, pentru prima dată în România, va încânta publicul cu un show de excepție. Britanicul, deținător al unui Oscar, unui Golden Globe și a cinci premii Grammy, va fi însoțit de trio-ul Swedish House Mafia, Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy, Arcadia by Fehrplay și un show special cu Marius Moga & Friends.


DUMINICĂ, 11 AUGUST: Ultima zi a festivalului promite un spectacol impresionant cu Burna Boy, cel mai mare artist afrobeats, cunoscut pentru cele două evenimente sold-out consecutive pe London Stadium. Alături de el, Martin Garrix, Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss vor închide festivalul cu un show de neuitat.


Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD: va găzdui cele mai mari nume din cultura underground:

- Joi, 8 August: Carl Cox (Hybrid Live Set), Black Coffee, Prâslea, Marwan Dua, Akos.

- Vineri, 9 August: Solomun, Sara Bluma, Peredel, Cezar, Mihigh, Poltom.

- Sâmbătă, 10 August: Stephan Bodzin, SIT, Grigoré, Priku b2b Arapu, Charlie.

- Duminică, 11 August: FISHER, Gordo, Nusha, Mahony, Deaf Jules, Persic.


UNTOLD 2024 promite patru zile de magie muzicală, experiențe unice și momente de neuitat pentru toți participanții.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!