Brother România și partenerii săi celebrează 10 ani de la începutul acțiunilor în zona Rimetea – Alba

Bogdan Chirea
0

Brother România marchează 20 de ani de prezență directă pe piața locală, subliniind angajamentul său continuu față de protecția mediului prin anunțarea unui nou parteneriat cu Albamont. 


În colaborare cu partenerii săi tradiționali - Xerom Service, XRX Service și 2M Digital - Brother România celebrează al 10-lea an de la inițierea acțiunilor de ecologizare a zonei protejate Rimetea, situată în județul Alba.


Acțiunea de igienizare, desfășurată cu entuziasm de echipele reunite ale celor cinci organizații, a fost primită cu bucurie și implicare. 


Simona Țăndărică, Country Manager Brother România, a declarat: „Am fost la Rimetea împreună cu partenerii noștri tradiționali – Clubul de Ecologie și Turism Montan ALBAMONT, susținuți ca în fiecare an de Xerom Service. Anul acesta am avut ajutoare noi, partenerii noștri XRX Service și 2M Digital. Ne bucură nespus de mult faptul că de la un an la altul suntem din ce în ce mai mulți și le mulțumim tuturor pentru implicare. Suntem mândri să ne asumăm responsabilitatea pe termen lung față de mediul care ne înconjoară, alături de acești oameni minunați.”


Rimetea, o zonă protejată situată între Alba Iulia și Cluj, este recunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și satul său pitoresc cu case tradiționale albe, care reflectă un amestec de arhitectură habsburgică și meșteșuguri locale. Acest loc atrage tot mai mulți turiști, dar și provocări în menținerea curățeniei și protejării naturii.


Brother România s-a implicat activ în ecologizarea zonei încă din 2014, demonstrând astfel angajamentul companiei față de protecția mediului. Prin programul Brother Group Environment Vision 2050 și alte inițiative locale, compania contribuie la conservarea naturii și promovarea biodiversității, un obiectiv central în cultura sa corporativă.


Brother România îndeamnă pe toți cei interesați să se alăture misiunii de a proteja frumusețea naturală a României pentru generațiile viitoare.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!