Cat costă noul pachet Digi TV SkyShowtime

Bogdan Chirea
0

 

Perioada de testare a noului pachet de televiziuni de filme SkyShowtime s-a incheiat la Digi.


Incepand de azi accesul la cele doua canale de televiziune a fost criptat de operatorul de telecomunicatii iar aceste canale nu mai pot fi urmarite in mod gratuit. 


Digi a anuntat de azi existenta unui nou pachet de televiziune denumit TV DIGITAL SKYSHOWTIME care costa 8 lei/luna in plus fata de abonamentele actuale.


Altfel spus, cele doua canale de televiziune nu sunt disponibile ca extraoptiune, la fel ca posturile Film Now sau HBO. 


DIGI a lansat in schimb un nou pachet de televiziune ce aduce acces la cele doua posturi de televiziune.


Pentru ca DIGI are mai multe tipuri de abonamente separate pe rural si urban, am aflat că accesul la cele doua canale de televiziune va fi de 8 lei/luna aducand preturile la 33 de lei sau 38 de lei pe luna.


Trucul crearii acestui nou pachet este că trecerea la acest nou abonament presupune prelungirea abonamentului TV ori in cazul unei extraoptiuni aceasta poate fi activata si dezactivata oricand.


In teorie ar trebui sa poti sa faci upgrade la noul abonament din contul online de client, in practica s-ar putea sa te incurci putin. 


Daca doresti sa faci acest upgrade va trebui sa navighezi prin sectiunea de oferte daca optiunea nu iti este afisata in sectiunea administrare servicii. Vei adauga in cos serviciul urmand sa poti continua spre upgrade.


O veste si mai buna este, conform unei capturi de ecran publicata online de un utilizator,  ca activarea pachetului Digital SkyShowtime iti ofera accces si la platforma online SkyShowtime. Intrucat site-ul este inca in curs de actualizare, butoanele si detaliile nu sunt disponibile pentru toti.


Dupa upgrade-ul la noul pachet TV vei primi un link de activare pe adresa de email folosita pentru contul de client Digi. Accesarea linkului te va directiona catre sie-ul SkyShowtime unde vei crea un cont. 


Accesul gratuit la SkyShowtime este la abonamentul Standard Plus, cel fara reclame, care costa 6 euro pe luna daca te abonezi direct prin serviciul de streaming.  Pentru cei care au prins oferta de reducere 50% pe viata, abonamentul standard fara reclame este 3 euro/luna.


Cei care au avut deja conturi la acest serviciu vor trebui sa isi anuleze, cel mai probabil, abonamentele individuale daca vor trecerea la oferta DIGI si acces la canalele din oferta DIGI. La fel, cel mai probabil, vei ramane blocat cu acest pachet si nu vei putea face upgrade.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!