Cele mai populare productii ale momentului pe Netflix

Bogdan Chirea
0

Comedia de acțiune The Union, cu Halle Berry și Mark Wahlberg, continuă să domine clasamentul filmelor în limba engleză, adunând 40,6 milioane de vizionări și ocupând locul #1 în 83 de țări, ajungând în top 10 în 93 de țări. 


Spre bucuria fanilor, se pare că „Regina cascadoriilor”, nimeni alta decât Halle Berry, a dezvoltat o pasiune pentru serialul nostru drag, Bridgerton. Poate că savurează și gustările iconice inspirate din Bridgerton.


În timp ce Wahlberg și Berry erau ocupați cu urmăriri intense, Emily in Paris Sezonul 4, Partea 1 a păstrat un ton „foarte discret, foarte atent”, menținând prima poziție în topul serialelor în limba engleză pentru a doua săptămână, cu 14,9 milioane de vizionări. Fanii au menținut seria très en vogue, deoarece Sezonul 1 al comediei romantice a urcat pe locul #7 (2,2 milioane de vizionări), iar Sezonul 3 pe locul #8 (2,1 milioane de vizionări). Creat de Darren Star și avându-i în distribuție pe Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo și Lucien Laviscount, seria spune „Ciao Bella!” în timp ce Emily pleacă într-o vacanță romană de neuitat în Partea 2, care va avea premiera pe 12 septembrie. Pregătiți-vă pentru la dolce vita!


Cei care căutau o petrecere de neuitat s-au îndreptat către comedia obraznică Incoming, regizată de scenariștii It’s Always Sunny in Philadelphia și pasionații de comedii pentru liceeni, Dave și John Chernin. Filmul a debutat pe locul #2 (9,9 milioane de vizionări). De asemenea, a intrat în clasament și thrillerul de acțiune din Nigeria, Tòkunbò, pe locul #6 (4,9 milioane de vizionări).


Documentarele au ocupat trei locuri în clasament săptămâna aceasta, cu American Murder: Laci Peterson pe locul #2 (10,6 milioane de vizionări) și Wyatt Earp and the Cowboy War pe locul #3 (3,9 milioane de vizionări) în topul serialelor în limba engleză, iar Untold: The Murder of Air McNair pe locul #3 (8,3 milioane de vizionări) în topul filmelor în limba engleză.


Revenind în clasament în această săptămână a fost sezonul patru și final al îndrăgitului serial The Umbrella Academy, care a ocupat locul #4 (3,5 milioane de vizionări), alături de seria de reality show Love is Blind UK pe locul #5 (2,6 milioane de vizionări). Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special a menținut râsetele în clasament pentru încă o săptămână, ocupând locul #10 (1,9 milioane de vizionări).


Comedia romantică I Can’t Live Without You (Argentina) a urcat pe primul loc în topul filmelor în alte limbi cu 5 milioane de vizionări. Titluri indiene au ocupat patru locuri în clasament săptămâna aceasta, inclusiv filmul SF Kalki 2898 AD pe locul #2 (4,5 milioane de vizionări), thrillerul Phir Aayi Hasseen Dillruba pe locul #6 (1,5 milioane de vizionări), drama de răzbunare Maharaja pe locul #8 (1,1 milioane de vizionări) și drama de aventură Indian 2 pe locul #9 (1,1 milioane de vizionări). 


Revenind în clasament au fost comedia de acțiune Mission: Cross (Coreea) pe locul #4 (2,6 milioane de vizionări) și drama emoțională Lolo and the Kid (Coreea) pe locul #5 (2,2 milioane de vizionări). Debuturile în clasament au inclus comedia Nice Girls (Franța) pe locul #3 (4,3 milioane de vizionări) și anime-ul de acțiune Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos (Japonia) pe locul #10 (0,8 milioane de vizionări). Continuând să fie în top pentru a 12-a săptămână, thrillerul cu rechini Under Paris (Franța) a ocupat locul #7 (1,2 milioane de vizionări).


Debutând pe primul loc în topul serialelor în alte limbi în această săptămână a fost thrillerul emoțional The Accident (Mexic) cu 10,4 milioane de vizionări. Titlurile coreene au ocupat patru locuri în clasament, inclusiv drama fermecătoare Love Next Door pe locul #2 (3 milioane de vizionări), thrillerul psihologic The Frog, care a debutat pe locul #4 (2 milioane de vizionări), drama romantică Romance in the House pe locul #5 (1,8 milioane de vizionări) și reality show-ul de întâlniri I am Solo pe locul #8 (0,9 milioane de vizionări). 


Căutați mai multe seriale K-drama? Avem acoperire. Debuturile în clasament au inclus al treilea sezon din Back to 15 (Brazilia) pe locul #3 (2,1 milioane de vizionări) și horror-ul Terror Tuesday (Thailanda) pe locul #6 (1,7 milioane de vizionări). Revenind pentru încă o săptămână în clasament au fost drama Tokyo Swindlers (Japonia) pe locul #9 (0,9 milioane de vizionări) și Sezonul 8 al dramei pentru adolescenți Elite (Spania) pe locul #10 (0,8 milioane de vizionări).

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!