Cinci persoane acuzate în legătură cu moartea actorului Matthew Perry

Bogdan Chirea
0

Autoritățile din Los Angeles au anunțat joi că cinci persoane au fost acuzate în legătură cu moartea actorului Matthew Perry, care a avut loc în 2023. 


Potrivit Procuraturii Statelor Unite, anchetatorii au descoperit o rețea subterană de vânzători și furnizori de droguri, despre care se crede că sunt responsabili pentru distribuirea ketaminei, o substanță potențial mortală, care a dus la decesul actorului.


Printre acuzați se numără doi medici, asistentul personal al lui Perry și o persoană descrisă de autorități drept „Regina Ketaminei.” Procurorul american Martin Estrada a declarat că inculpații au „profitat de problemele de dependență ale lui Perry,” conștienți de ilegalitatea acțiunilor lor.


Doi dintre cei cinci acuzați, Dr. Salvador Plasencia din Santa Monica și Jasveen Sangha, au fost inculpați miercuri. Plasencia a pledat nevinovat la mai multe capete de acuzare, inclusiv conspirație pentru distribuirea ketaminei, în timp ce Sangha a pledat nevinovată la acuzații similare. Restul acuzaților au ajuns la un acord de pledoarie cu autoritățile.


Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din serialul „Friends,” a murit în octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, în urma efectelor acute ale ketaminei și a unui înec accidental. Cazul a declanșat o anchetă amplă care a scos la iveală implicarea unor profesioniști din domeniul medical și a unor dealeri de droguri.


Procurorii și autoritățile de aplicare a legii au subliniat că moartea lui Perry a fost rezultatul unei trădări a încrederii de către cei care ar fi trebuit să îl ajute în lupta sa cu dependența. Ancheta continuă, iar autoritățile încearcă să tragă la răspundere pe toți cei implicați în distribuirea drogurilor care au contribuit la decesul actorului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!