CNN va putea fi urmarit LIVE pe Max

Bogdan Chirea
0

Începând cu 29 august, Max va transmite CNN International, postul de televiziune ce oferă știri live 24/7. Postul va putea fi urmărit pe platforma în 22 de țări europene, inclusiv Spania, țările nordice, Belgia, Țările de Jos, și Europa Centrală și de Est, printre care și România. 


Abonații Max vor putea urmări îndeaproape cursa pentru Casa Albă din Statele Unite, unde fostul președinte Donald Trump se confruntă cu vicepreședintele Kamala Harris.


Astfel, Max își extinde oferta de conținut cu știri disponibile non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. CNN International va fi accesibil în România pe toate tipurile de abonament, oferind reportaje premiate, știri globale și transmisiuni în direct ale celor mai importante evenimente mondiale.


În contextul atenției globale asupra alegerilor din Statele Unite, programate pentru 5 noiembrie, abonații Max vor putea urmări fiecare moment cheie al competiției prezidențiale. CNN International va difuza și dezbaterea foarte așteptată de la ABC News dintre fostul președinte Donald Trump și vicepreședintele Kamala Harris, care va fi transmisă în direct în Europa pe CNN International pe 11 septembrie, la ora 04:00, și va fi redifuzată la orele 09:00 și 21:00.


În săptămânile următoare, CNN International va continua să ofere o acoperire amănunțită a cursei prezidențiale din SUA și va analiza evenimentele ce vor influența echilibrul de putere în Camera Reprezentanților și în Senat.


Pe lângă politica americană, abonații Max vor avea acces prin CNN International la cele mai importante știri internaționale și la o gamă variată de programe despre afaceri, călătorii, tehnologie și stil de viață din întreaga lume. Astfel, Max îmbogățește oferta sa de streaming, oferind acces la informații în timp real, oriunde și oricând.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!