Cum arată toamna la PRO TV și ce emisiuni a pregătit postul

Bogdan Chirea
0


PRO TV aduce un suflu nou în grila de toamnă cu o varietate de emisiuni și seriale captivante, promițând divertisment de calitate pentru toată familia. 


În această toamnă, telespectatorii vor avea parte de un mix de producții spectaculoase, de la show-uri culinare și comedii, până la drame intense și emisiuni pline de emoție.


Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, declară: „Televiziunea intră într-o nouă eră, iar astăzi deschidem calea către îmbinarea perfectă a lumii digitale cu televiziunea liniară. Viziunea noastră este ca aceste două produse să fuzioneze într-un singur univers relevant pentru publicul nostru. Grila noastră de toamnă este doar începutul! Acesta este viitorul televiziunii!”



Ce ne aduce toamna aceasta la PRO TV?


MasterChef România 2024: Cel mai renumit show culinar revine cu o nouă ediție începând cu 10 septembrie, în fiecare luni și marți de la ora 20:30. Gina Pistol va prezenta competiția alături de jurații Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.


Scara B: Această comedie de situație, care explorează viața locatarilor dintr-un bloc bucureștean, va avea premiera pe 12 septembrie și va fi difuzată în fiecare joi de la ora 21:30.


Vocea României: Sezonul 12 al talent show-ului revine pe micile ecrane începând cu 13 septembrie, în fiecare vineri de la ora 20:30. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să descopere cele mai bune voci ale României.


Visuri la cheie: Emisiunea care schimbă vieți revine pe 11 septembrie, în fiecare miercuri de la ora 21:30, cu Dragoș Bucur și echipa sa.


Las Fierbinți: Cel mai iubit serial de comedie din România revine din 11 septembrie, în fiecare miercuri și joi de la ora 20:30, cu personaje care continuă să aducă zâmbete pe fețele telespectatorilor.


Șef sub acoperire: Din 12 septembrie, în fiecare joi de la ora 22:30, vedem cum directorii unor companii importante din România renunță la funcțiile lor și își iau identități noi pentru a descoperi adevăruri din propriile organizații.


EMISIUNI DE LUNI - VINERI

6:00 - 10:30 ȘTIRILE PRO TV
10:30 - 13:00 VORBEȘTE LUMEA
13:00 - 14:00 ȘTIRILE PRO TV
14:00 - 15:00 LECȚII DE VIAȚĂ
15:00 - 17:00 LA MĂRUȚĂ
18:00 - 19:00 BATEM PALMA


Noutăți VOYO Original în această toamnă:


MasterChef: Restul e plăcere!: Un show culinar inedit care învață telespectatorii cum să limiteze risipa alimentară, cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.


TĂTUȚU’: Un nou serial exclusiv pe VOYO, care explorează originile poveștii din serialul "Clanul", prezentând ascensiunea lui Bebe Udrea în lumea interlopă.


Atletico Textila: Echipa fictivă de fotbal revine cu un nou sezon plin de provocări și momente amuzante, disponibil exclusiv pe VOYO.

CUM ARATĂ GRILA ACASĂ TV, ACASA GOLD, PRO CINEMA și PRO ARENA LA ÎNCEPUT DE SEPTEMBRIE

Deși nu au fost promovate noutăți pentru alte canale tv din trust, grilele de programe ale altor posturi din portofoliul trustutului arată așa:

ACASA TV difuzeaza serialele Fata cu ochi de onix, Feluri de iubire, Pariu cu destinul, Leylifer, Familia, Dulce Răzbunare, Amor real, Dila, Ajutor mă îndrăgostesc, Regina și emisiunile informative Știrile Acasa TV, Doctor de bine, iBani, Intrebarea mesei rotunde, Lectii de viata.

ACASA GOLD difuzeaza serialele Și bogații plâng uneori, Jocul cu focul, Cununa de lacrimi, Refugiul. Iubire ca-n filme, Tradarea, Un destin la rascruce, Parteneri de drum, Abisul Pasiunii, Ingerasii, Ingeri pierduti și emisiunile informative Stirile PRO TV, Vorbeste Lumea, Ce se intampla doctore și fictiunea Lectii de viata.

PRO ARENA continua să difuzeze știrile Sport.ro, Asii Amanatetului, Aterlierul Mesterilor, serialele Brooklyn 99, MASH, Printul din Bel Air, Ridiculozaurii , Razboiul depozitelor, Colecția de la Count’s Kustoms, Arma mortala, CobrA 11 in alerta, La bloc, Ce spun românii.

PRO CINEMA difuzează dimineata 4 filme in reluare, din ziua anterioară, serialul La Bloc, apoi patru filme iar noaptea La măruță și La Bloc și Batem Palma

PRO TV își invită telespectatorii să se bucure de un spectacol de excepție în această toamnă, atât pe platforma de streaming VOYO, cât și în grila de televiziune clasică. Fie că e vorba de comedie, dramă sau competiții palpitante, PRO TV promite să livreze divertisment de calitate.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!