DIVA anunță maratonul de filme romantice din 1 Septembrie până pe 12 Octombrie

Bogdan Chirea
0

DIVA își întâmpină telespectatorii cu un maraton de filme romantice, începând de la 1 septembrie și până pe 12 octombrie. 


În fiecare zi, între orele 06:00 și 02:00, postul de televiziune va difuza o serie de filme de dragoste, iar weekendurile vor fi dedicate premierelor.


Magnifica Toamnă a Filmelor aduce în luna septembrie o serie de producții în premieră, care vor atrage cu siguranță atenția fanilor genului. Printre filmele difuzate se numără povești inspirate din operele lui Jane Austen, filme pline de muzică și rețete culinare delicioase, precum și aventuri romantice desfășurate în locații pitorești din Europa, precum Portugalia, Italia și Scoția.


Iată câteva dintre premierele care vor putea fi urmărite pe DIVA:


  • „Dragoste și Jane” – 1 septembrie, ora 16:00: O poveste cu iz supranatural și romantism literar, dedicată fanilor Jane Austen.
  • „Mesaj pentru dl. Darcy” – 1 septembrie, ora 18:00: O nouă adaptare modernă a unei povești inspirate de Jane Austen, în care o tânără doctoriță trebuie să învețe manierele de epocă pentru a obține jobul visat.
  • „Dragoste la soare” – 7 septembrie, ora 16:00: O călătorie în Florida natală readuce la suprafață sentimentele dintre Alana și fostul ei iubit din liceu.
  • „Un strop de Portugalia” – 8 septembrie, ora 16:00: O premieră despre o emisiune culinară în care o tânără bucătăreasă devine noua față a show-ului și atrage atenția tuturor.
  • „Dragoste la Veneția” – 8 septembrie, ora 18:00: O poveste romantică în care o femeie de afaceri încearcă să convingă un chef italian să creeze rețete pentru compania ei.
  • „Idilă scoțiană” – 15 septembrie, ora 16:00: O călătorie în Scoția redeschide ușa către o veche prietenie transformată în dragoste.
  • „Dragoste la podgorie” – 15 septembrie, ora 18:00: O avocată încearcă să revitalizeze o podgorie moștenită cu ajutorul unui văduv local.
  • „O viitoare stea” – 22 septembrie, ora 16:00: O tânără descoperă că fostul ei iubit din adolescență este acum solistul unei trupe pe care vrea să o semneze.
  • „Ca într-un film romantic” – 22 septembrie, ora 18:00: Întoarsă din armată, o tânără descoperă că viața ei s-a schimbat și că restaurantul familiei are nevoie de ajutor.
  • „Zi în aer liber” – 29 septembrie, ora 16:00: O văduvă redescoperă dragostea în orașul natal, în timp ce organizează un eveniment local.
  • „Îndrăgostită de antrenor” – 29 septembrie, ora 18:00: O întâlnire surprinzătoare la antrenamentul fiicei sale readuce la suprafață vechi sentimente între Erin și fostul ei iubit din liceu.


Maratonul de filme romantice de la DIVA promite să ofere telespectatorilor o toamnă plină de povești captivante, peisaje spectaculoase și inspirație culinară. Nu ratați ocazia de a vă bucura de aceste premiere pline de emoție, în fiecare zi până pe 12 octombrie!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!