Ediție Aniversară de 20 de Ani: Târgul Național Imobiliar (TNI)

Bogdan Chirea
0


Târgul Național Imobiliar (TNI) sărbătorește 20 de ani de existență cu o ediție specială, care va avea loc între 20 și 22 septembrie 2024 la Palatul Parlamentului. Evenimentul, un pilon central al sectorului imobiliar din România, oferă o platformă de referință pentru dezvoltatori, investitori, agenții și clienți.


„Ediția aniversară de 20 de ani a Târgului Național Imobiliar TNI este un moment deosebit pentru noi și pentru întreaga industrie imobiliară din România. De două decenii, încă din anul 2004, TNI a fost un pilon central în facilitarea conexiunilor între dezvoltatori, investitori, agenții și clienți. Anul acesta, am pregătit un program special, cu multe surprize și noutăți pentru participanți. Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim împreună realizările din ultimii douăzeci de ani și să deschidem noi perspective pentru viitor,” a declarat Adrian Bercea, Fondator și Director de Evenimente BDObc Business Center.


Partenerii principali ai acestei ediții aniversare includ EMAX Real Estate Dubai, BRD Groupe Societe Generale, HILS Development, Imobiliare Dubai, Exigent Unique Projects și Asociația Brokerilor Imobiliari. Vizitatorii vor avea acces gratuit la eveniment și vor putea explora oferte speciale, lansări de noi ansambluri rezidențiale, ultimele tendințe tehnologice, reduceri de prețuri și soluții de creditare imobiliară.


„Târgul Național Imobiliar TNI a devenit și o platformă B2B. În cadrul Ediției Aniversare organizăm un Forum Imobiliar împreună cu Asociația Brokerilor Imobiliari ABI, unde așteptăm peste 200 de specialiști și reprezentanți ai industriei imobiliare. Vor fi aduse în discuții teme fierbinți, de maxim interes, incluzând noua Lege a Agentului Imobiliar, avantajele reprezentării exclusive și instrumentele Agentului Imobiliar de succes!” a adăugat Adrian Bercea.


Ediția Aniversară TNI va reuni lideri ai industriei imobiliare, dezvoltatori de proiecte inovative, agenții de top și experți financiari, oferind o gamă variată de oportunități de afaceri și investiții. Programul va include conferințe tematice, sesiuni de networking și workshopuri, oferind participanților șansa de a-și extinde cunoștințele și de a dezvolta parteneriate cu specialiști din domeniu.


Ediția aniversară promite să fie un eveniment de referință, aducând împreună trecutul, prezentul și viitorul pieței imobiliare din România.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!