Emil Rengle bifează două premiere importante în filmul „Ca Fetele”

Bogdan Chirea
0

Din 13 septembrie, Emil Rengle va putea fi urmărit pe marele ecran în rolul lui Berti, în filmul Ca fetele. Acest rol aduce două premiere importante în cariera artistului: debutul său într-un lungmetraj și o apariție muzicală chiar în cadrul filmului, după cum a mărturisit el însuși. 


Alături de o distribuție de excepție, incluzând nume mari precum Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Lora și Alina Eremia, Emil contribuie la o poveste delicată despre iubire, căutarea de sine, autenticitate și nevoia de vindecare, fiecare personaj trecând prin propriile provocări.


O Experiență de Neuitat pe Platourile de Filmare


Pentru Emil Rengle, fiecare zi pe platourile de filmare a fost o adevărată provocare și o oportunitate de învățare. „Aceasta a fost prima mea experiență într-un lungmetraj de asemenea amploare și a fost cu adevărat fascinantă. Atmosfera de pe platou a fost incredibil de energică și plină de creativitate”, a declarat Emil. Actorul a fost atras de rolul lui Berti datorită umorului și profunzimii emoționale a personajului. „Mi-a plăcut să explorez vulnerabilitatea și umorul lui Berti, dar și modul în care interacționează cu ceilalți în poveste. A trebuit să mă conectez profund cu acele părți din mine care rezonează cu experiențele lui Berti”, a adăugat Emil.


Personajul Berti este unul complex, prezentând atât o latură de încredere și exuberanță, cât și una sensibilă și reflexivă. Emil a lucrat îndeaproape cu regizoarea filmului, Camelia Popa, pentru a da viață acestui personaj într-un mod autentic. „Camelia m-a ghidat cu înțelepciune și sensibilitate, iar indicațiile ei au fost clare și pline de înțelegere,” a afirmat artistul.


În Luminile Rampei cu O Performanță Muzicală de Excepție


Pe lângă interpretarea actoricească, Emil Rengle aduce și o premieră muzicală în film. „Am avut oportunitatea să mă implic mai mult în partea muzicală a filmului, în special cu o piesă compusă special pentru acest proiect, care reflectă personalitatea și energia lui Berti,” a explicat el. Emil își invită fanii la cinema pentru a se bucura de această performanță unică și pentru a descoperi o poveste autentică, plină de umor și emoție.


O Experiență Inspirată de Colegii de Platou


Artistul recunoaște că fiecare dintre colegii săi de pe platou a fost o sursă de inspirație. De la Maia Morgenstern, a învățat despre intensitatea și profunzimea emoțiilor; Adriana Trandafir l-a impresionat cu energia sa vibrantă și umorul contagios, în timp ce Aura Călărașu i-a demonstrat delicatețea și subtilitatea interpretării. Lora și Tiberiu Ioana, cu care Emil a împărțit secvențe emoționante, l-au ajutat să aducă un suflu proaspăt și modern în jocul actoricesc.


Invitație la Cinema


Distribuit de Vertical Entertainment și produs de Casa de producție TIRAL MUSIC&FILM, cu sprijinul Film Mania, filmul Ca fetele va fi disponibil pe marile ecrane din toată țara începând cu 13 septembrie. Coloana sonoră este semnată de Vlad Isac, iar filmul a beneficiat de o echipă de producție talentată, incluzându-i pe Lulu de Hillerin (director de imagine), Camelia Popa și Alexandra Butnaru (producători executivi), Ovidiu Văcaru (montaj), Sorin Neagu (postprocesare sunet), Ștefan Constantinescu (scenografie), și mulți alții.


Emil Rengle promite o experiență captivantă pentru toți cei care vor veni la cinema, invitând publicul să descopere nu doar povestea plină de emoție și umor a filmului, ci și debutul său cinematografic într-o nouă lumină, atât actoricească, cât și muzicală.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!