Endava și OpenAI Colaborează pentru Implementarea ChatGPT Enterprise

Bogdan Chirea
0

Endava, furnizor global de servicii de transformare digitală, dezvoltare agilă și automatizare inteligentă, a anunțat un parteneriat strategic cu OpenAI pentru a implementa ChatGPT Enterprise în întreaga organizație. 


Acest pas major va permite celor peste 11.000 de angajați ai Endava din întreaga lume să utilizeze licențele ChatGPT Enterprise, consolidând angajamentul companiei de a valorifica tehnologiile AI de ultimă generație pentru a obține rezultate superioare pentru clienți.


Transformarea Digitală prin AI

Parteneriatul cu OpenAI subliniază dedicarea Endava de a utiliza modelele avansate de limbaj ale ChatGPT pentru a îmbunătăți operațiunile, a stimula inovația și a obține un impact accelerat pentru clienți. „Inteligența artificială va juca un rol crucial în revoluționarea inovației produselor, eficientizarea operațiunilor de afaceri și modelarea tehnologiilor pentru a satisface și depăși așteptările clienților,” a declarat Matt Cloke, CTO Endava.


Beneficiile ChatGPT Enterprise

Colaborarea oferă Endava acces la versiunea de ChatGPT cu cele mai avansate caracteristici de securitate și confidențialitate la nivel enterprise. 


„OpenAI se află în fruntea tehnologiei AI generative, iar prin ChatGPT Enterprise, Endava obține acces la securitatea și confidențialitatea de nivel enterprise cu cea mai puternică versiune de ChatGPT de până acum. Pe măsură ce pornim în această călătorie, aștept cu nerăbdare să văd impactul de transformare pe care îl va avea asupra activității noastre și a valorii pe care o oferim clienților,” a adăugat Cloke.

Teste-Pilot și Training pentru Angajați

Pentru a asigura o integrare eficientă, Endava a format o echipă de „Campioni ChatGPT” din toate departamentele, care a realizat teste-pilot pe parcursul mai multor luni. Aceștia au integrat tehnologia în sistemele interne și au stabilit cele mai bune practici de utilizare. În plus, Endava va lansa un modul de training obligatoriu pentru toți angajații, pentru a maximiza beneficiile ChatGPT Enterprise și a asigura utilizarea responsabilă a AI.


Morpheus: Acceleratorul de AI

Lansarea ChatGPT Enterprise este doar unul dintre pașii recenți în angajamentul Endava față de AI. În aprilie, compania a introdus Morpheus, un accelerator industrial de AI agentic, destinat să sprijine industriile puternic reglementate.


Prin parteneriatul cu OpenAI, Endava își consolidează poziția de lider în transformarea digitală și inovarea tehnologică, oferind soluții avansate de AI care vor revoluționa modul în care compania operează și interacționează cu clienții săi.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!