Grila de programe si recomandarile lunii septembrie 2024 la DIVA

Bogdan Chirea
0

Postul de televiziune DIVA anunță recomandările lunii septembrie dar și grila de programe completă.

Magnifica toamnă a filmelor


Începând cu 1 septembrie, în fiecare zi de la ora 06:00 și până la ora 02:00, DIVA vă invită să urmăriți cele mai frumoase filme romantice, în cadrul seriei speciale „Magnifica toamnă a filmelor”. În plus, în fiecare weekend, vor fi difuzate premieră de filme romantice. Iată programul detaliat al premierelor:


1 septembrie, ora 16:00 – „Dragoste și Jane” („Love & Jane”, 2024). Lilly (Alison Sweeney), o mare admiratoare a cărților, are parte de surpriza vieții ei când o întâlnește pe autoarea ei preferată, Jane Austen (Kendra Anderson)!

1 septembrie, ora 18:00 – „Mesaj pentru dl. Darcy” („Paging Mr. Darcy”, 2024). Dr. Eloise Cavendish (Mallory Jansen) participă la balul anual al Jane Austen League of America și are nevoie de ajutorul lui Sam Lee (Will Kemp), un „Darcy” ad-hoc, pentru a impresiona.

7 septembrie, ora 16:00 – „Dragoste la soare” („Love in the Sun”, 2019). Alana (Emeraude Toubia), creatoarea unei aplicații de întâlniri, are opinii ferme despre iubire, dar o călătorie în Florida amenință să le schimbe.

8 septembrie, ora 16:00 – „Un strop de Portugalia” („A Pinch of Portugal”, 2023). Anna (Heather Hemmens) trebuie să renunțe la rolul de bucătar în emisiunea culinară în care lucrează, pentru a deveni prezentatoarea show-ului, atrăgând astfel atenția cameramanului Russ (Luke Mitchell) și managerului pieței locale, Lucas (Duarte Gomes).

8 septembrie, ora 18:00 – „Dragoste la Veneția” („A Very Venice Romance”, 2023). Amy (Stephanie Leonidas) caută un bucătar pentru compania la care lucrează și îl abordează pe italianul Marcello Favero (Raniero Monaco Di Lapio). Refuzată, ea se înscrie la cursul lui de gătit din Veneția.

15 septembrie, ora 16:00 – „Idilă scoțiană” („A Scottish Love Scheme”, 2024). Lily (Erica Durance) călătorește în Scoția cu mama ei și se reîntâlnește cu Logan (Jordan Young), un prieten din copilărie. Niciunul nu știe că mamele lor le-au aranjat întâlnirea...

15 septembrie, ora 18:00 – „Dragoste la podgorie” („Napa Ever After”, 2023). Avocata Cassandra (Denise Boutté) moștenește o podgorie în Napa Valley și o readuce la gloria de altădată cu ajutorul lui Alec (Colin Lawrence), un văduv local.

22 septembrie, ora 16:00 – „O viitoare stea” („Making Waves”, 2023). Amelia (Holland Roden) merge la un festival pentru a semna un contract cu o trupă nouă și descoperă că solistul este chiar iubitul ei din adolescență, Will (Corey Cott).

22 septembrie, ora 18:00 – „Ca într-un film romantic” („Roadhouse Romance”, 2021). Callie (Lauren Alaina) se întoarce din armată și află că orașul natal s-a schimbat, fostul iubit are pe altcineva și restaurantul familiei are probleme. Regizorul Luke (Tyler Hynes) ar putea fi soluția salvatoare.

29 septembrie, ora 16:00 – „Zi în aer liber” („Field Day”, 2023). Văduva Jen Davis (Rachel Boston) se mută înapoi în orașul natal și redescoperă dragostea în persoana profesorului de sport Dan Aldridge (Benjamin Ayres).

29 septembrie, ora 18:00 – „Îndrăgostită de antrenor” („Fourth Down and Love”, 2023). Erin (Pascale Hutton) își revede iubitul din liceu, Mike (Ryan Paevey), la antrenamentul fiicei sale. Fost jucător de fotbal american, Mike se recuperează după o accidentare și această reîntâlnire promite să le schimbe viața.


„Sullivan’s Crossing”, sezonul 2 (2024)

Începând cu 3 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00, câte 2 episoade

Fanii cuplului Maggie Sullivan (Morgan Kohan) și Cal Jones (Chad Michael Murray) au motive de bucurie: în luna septembrie, serialul canadian „Sullivan’s Crossing” continuă cu un nou sezon de 10 episoade, difuzate în premieră în România, numai la DIVA! Sezonul 2 reia povestea de la cliffhanger-ul care a încheiat primul sezon, când Sully Sullivan (Scott Patterson) părea că are un atac de cord. În noile episoade, Maggie revine în Sullivan’s Crossing când află că tatăl ei este în stare gravă. Însă, descoperă informații șocante despre tatăl ei vitreg și despre ea însăși... Relația ei cu Cal evoluează, având în vedere că se adăpostesc în cabana lui și sora lui îi povestește mai multe despre trecutul acestuia. De asemenea, filmările pentru sezonul 3 au început pe 1 august, astfel că aventurile personajelor continuă!


„Chesapeake Shores”, sezoanele 1-5 (2016-2021)

Începând cu 2 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18:00, câte două episoade

DIVA vă invită să descoperiți povestea romantică din „Chesapeake Shores”, care se desfășoară într-un orășel pitoresc. Serialul, bazat pe seria de romane cu același nume de Sherryl Woods, are 6 sezoane și s-a încheiat în toamna lui 2022. Abby O’Brien Winters (Meghan Ory) se întoarce în Chesapeake Shore pentru a ajuta la salvarea unei pensiuni, dar se confruntă cu provocări din partea fostului ei iubit, Trace Riley (Jesse Metcalfe), și a mamei ei, Megan (Barbara Niven), care s-a întors după ce a părăsit familia cu ani în urmă.


Seria polițistă franceză „Crimă în...” 

Începând cu 4 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

Seria „Crimă în...” continuă cu 4 filme noi în septembrie, desfășurate în locații pitorești din Franța, unde se petrec crime care sunt investigate de jandarmi. Detalii despre filmele lunii:


4 septembrie – „Prețul loialității” („Le prix de la loyauté”, 2019). Căpitanul Marie Jourdan (Mimie Mathy) de la Poliția din Lyon investighează un coleg acuzat de crimă, descoperind prețul mortal al frumuseții.

11 septembrie – „Crimă în Pont-Aven” („Meurtres à Pont-Aven”, 2022). Căpitanul Basile Tissier (Aurélien Wiik) investighează uciderea unui oncolog celebru, iar cazul devine intens.

18 septembrie – „Crimă la Porquerolles” („Meurtres à Porquerolles”, 2022). Procurorul Arnaud Taillard (François Vincentelli) și polițistul Charlie Buczkowski (Charlie Bruneau) colaborează pentru a rezolva moartea unei pictorițe.

25 septembrie – „Crimă pe Kermadec” („Menace sur Kermadec”, 2022). Căpitanul Marie Bréguet (Claire Keim) rămâne în orașul natal pentru a rezolva o crimă și a-și proteja copilul.


Seria romantică franceză „Iubire în...” 

Începând cu 2 septembrie, în fiecare luni, de la ora 20:00

În completarea seriei „Crimă în...”, DIVA prezintă începând cu 2 septembrie, o nouă serie romantică franceză, „Pașaport pentru dragoste”. Cele 5 filme noi aduc povești de dragoste pline de întâmplări neprevăzute:


2 septembrie – „Dragoste în Andaluzia” („Coup de foudre en Andalousie”, 2019). Laura (Constance Labbé) dispare cu o săptămână înainte de nuntă, iar sora ei, Claire (Maud Baecker), o caută împreună cu mirele.

9 septembrie – „Dragoste în Mauritius” („Trop jeune pour moi”, 2020). Doria (Hélène de Fougerolles), o mamă cu un soț infidel, pleacă în Mauritius și găsește dragostea în persoana unui bărbat cu 20 de ani mai tânăr.

16 septembrie – „Dragoste la Bangkok” („Coup de foudre à Bangkok”, 2020). Arhitecta Laura (Blandine Bellavoir) se îndrăgostește nebunește de Marc (Loup-Denis Elion) în timpul unei deplasări de afaceri la Bangkok.

23 septembrie – „Dragoste la Monaco” („Il était une fois à Monaco”, 2020). Mehdi (Rayane Bensetti), câștigător al unui premiu la poker online, se dă drept prinț marocan și pleacă la Monaco cu planuri mari.

30 septembrie – „Dragoste la Viena” („Coup de foudre sur un air de Noël”, 2018). Mélodie (Barbara Cabrita) trebuie să găsească un pianist dispărut și să-l convingă să cânte la un concert, iar dragostea va complica această sarcină.


Grila completă pentru luna septembrie 2024 la DIVA

Atasat programul complet al lunii septembrie 2024 la DIVA.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!