Iată ce televiziuni vor transmite Champions League, Europa League și Conference League

Bogdan Chirea
0

Televiziunile care vor transmite meciurile Champions League, Europa League și Conference League pentru perioada 2024-2027 au fost anunțate oficial. 


Începând cu noul sezon, partidele din aceste competiții europene se vor vedea doar pe canalele din două trusturi media.


PRO TV nu mai detine drepturi de transmisie pentru nici o competitie UEFA inter cluburi. Grupul difuza majoritar meciurile din Conference League pe PRO ARENA și a mai deținut drepturile pentru Europa League.


În schimb, toate meciurile vor fi transmise simultan pe Digi Sport și Prima Sport.


Mircea Șai, Manager de Proiect Digi Sport, a declarat: „Suntem încântați să aducem aceste competiții europene de top în casele telespectatorilor noștri. Schimbările din structura competițiilor vor oferi și mai multă diversitate și dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoția fotbalului european.”


George Petrule, coordonator de programe la Prima Sport, a adăugat: „Suntem extrem de mândri să anunțăm că Prima Sport va aduce în casele românilor cele mai mari competiții de fotbal intercluburi din Europa. Acest parteneriat cu UEFA subliniază eforturile noastre constante de a oferi conținut de cea mai înaltă calitate și de a ne asigura că fanii fotbalului din România nu ratează niciun moment important din aceste competiții. În următorii trei ani, Prima Sport va deveni destinația principală pentru iubitorii de fotbal.”


Noul sezon al Champions League, care începe în 2024-2025, va aduce o schimbare majoră în formatul competiției. Faza grupelor, care a implicat anterior 32 de echipe, va fi înlocuită cu o ligă extinsă de 36 de echipe. În urma acestei schimbări, numărul etapelor va crește de la 6 la 8, iar totalul meciurilor va ajunge la 189, cu 64 de partide mai multe decât în formatul precedent.


UEFA Europa League va urma un format similar cu cel al Champions League, cu 189 de meciuri programate pentru sezonul următor. De asemenea, UEFA Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe și 6 etape înainte de faza eliminatorie.


Canalele DigiSport se văd în rețeaua Digi România. Operatorul are în grila de programe și 3 din cele 5 canale ale Prima Sport.


Prima Sport este disponibil în rețelele Orange, Vodafone, 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!