Katy Perry investigată pentru filmarea unui videoclip într-o zonă protejată din Spania fără permis

Bogdan Chirea
0

Katy Perry se confruntă cu verificări în Spania, după ce ar fi filmat videoclipul pentru cel mai recent single al său, "Lifetimes", într-o zonă protejată, fără a obține permisele necesare. 


Conform unei declarații publicate marți de guvernul regional al Insulelor Baleare, autoritățile investighează incidentul, după ce compania de producție din spatele videoclipului ar fi filmat în Parcul Natural Ses Salines fără a solicita autorizație.


Videoclipul, care a avut premiera pe 8 august, o arată pe Perry cântând și dansând pe dune de nisip protejate din cadrul parcului natural. Deși guvernul regional a confirmat că investighează situația, a clarificat că nu este vorba despre o "infracțiune împotriva mediului", deoarece filmările sunt permise în zonă cu autorizația corespunzătoare.


Reprezentanții lui Perry nu au oferit încă un comentariu.


Această controversă se adaugă unei perioade dificile pentru Perry, care recent a fost criticată pentru single-ul său "Woman’s World", despre care unii spun că perpetuează stereotipuri depășite. În plus, Perry a fost criticată pentru colaborarea cu producătorul Dr. Luke la viitorul său album "143", care urmează să fie lansat pe 20 septembrie. Dr. Luke a fost implicat într-o lungă dispută juridică cu cântăreața Kesha, care l-a acuzat de drogare, abuz emoțional și agresiune sexuală—acuzații pe care el le-a negat constant.


Într-un alt eveniment recent, Perry s-a retras din rolul său de jurat la emisiunea "American Idol", după șapte sezoane.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!