Maia Morgenstern despre rolul din filmul „Ca fetele”

Bogdan Chirea
0

 "Ca Fetele", o nouă comedie romantică cu Maia Morgenstern în rol principal, va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 13 septembrie 2024. Filmul, regizat de Camelia Popa și distribuit de Vertical Entertainment, promite să aducă pe marele ecran o poveste plină de umor și emoție, evidențiind importanța prieteniei și a susținerii reciproce.


Maia Morgenstern interpretează rolul Silviei, o femeie care, după decesul soțului său, descoperă că acesta o înșela de trei ani. Povestea o urmărește pe Silvia în mijlocul unor evenimente neașteptate și aventuri comice, sprijinită de prietenele ei din copilărie, Cela (Adriana Trandafir) și Rozana (Aura Călărașu).


Despre colaborarea cu cele două actrițe, Maia Morgenstern spune: „Această treime a personajelor este sublimă și înduioșătoare, fiecare femeie are aspirațiile ei, limitele ei, nu e una mai bună sau mai rea decât cealaltă. Una are nevoie de cealaltă și de prietenia lor.”


Filmul marchează și o premieră în colaborarea Maiei Morgenstern cu regizoarea Camelia Popa. Actrița consideră că prezența regizoarei a fost esențială pentru conturarea rolului Silviei: „Camelia a fost cea care a dat un prim sens gramaticii personajului meu în relație cu celelalte și dinamica devenirii acțiunii.”


Proiectul a atras-o pe Maia Morgenstern datorită ideii producătorului general Tiberiu Ioana de a crea un film despre prietenia feminină și de a aduce un omagiu mamei sale: „În primul rând m-au înduioșat și sedus dorința, ambiția și onestitatea cu care domnul producător și-a dorit să realizeze un film despre prietenia feminină și un film dedicat mamei sale.”


Distribuția filmului include, pe lângă Maia Morgenstern, și alte nume cunoscute precum Aura Călărașu, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia, Tiberiu Ioana, Marian Râlea, Emil Rengle, Cătălin Cățoiu, Mircea Andreescu, Ilie Gâlea, Mimi, Adi Gheo, Cezar Ouatu și Carmen Manea. Colaborarea muzicală este semnată de Vlad Isac, iar echipa de producție cuprinde profesioniști recunoscuți precum Lulu de Hillerin (director de imagine), Camelia Popa și Alexandra Butnaru (producători executivi), Ovidiu Văcaru (montaj) și Ștefan Constantinescu (scenografie).


Filmul „Ca fetele” va fi o sărbătoare a prieteniei și a susținerii reciproce, aducând pe marele ecran o poveste autentică și plină de naturalețe. Trailerul producției poate fi vizionat online, iar debutul cinematografic este susținut de televiziunea FilmMania, parte a AMC Networks International Central and Northern Europe.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!