Marian Ralea, Trupa Abracadabra si Zurli aduc distractia la Dino Parc Rasnov

Bogdan Chirea
0

Explozie de veselie la Dino Parc Râșnov în august: Marian Râlea și Trupa Abracadabra, alături de Zurli, vor încânta publicul pe 15 și 24 august 2024, cu spectacole pline de energie și culoare. 


Evenimentele, programate de la ora 13:00, sunt dedicate atât copiilor, cât și adulților, oferindu-le o oportunitate perfectă de a vizita parcul, care a fost recent inclus în topul celor mai bune parcuri de distracție din Europa, ocupând locul 3.


Pe 15 august, în minivacanța de Sfânta Maria, vizitatorii vor avea ocazia să-l vadă pe Marian Râlea, cunoscut drept Magicianul din copilărie, alături de Trupa Abracadabra, într-un spectacol plin de nostalgie și bucurie. Evenimentul promite să fie o experiență memorabilă pentru întreaga familie.


Pe 24 august, scena va fi animată de îndrăgita trupă Zurli, care va oferi un spectacol interactiv, plin de dansuri, cântece și personaje adorate de cei mici. Atmosfera va fi una magică, perfectă pentru o zi petrecută în familie.


Accesul la cele două concerte se va face pe baza biletului de intrare în parc, fără costuri suplimentare și fără a fi necesară rezervarea. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în parc sau online.


Dino Parc Râșnov a sărbătorit recent 9 ani de la deschidere, marcând evenimentul cu activități speciale și extinderea expoziției sale cu noi dinozauri. Anual, parcul atrage peste 450.000 de vizitatori, fiind cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei.


Vizitatorii pot explora noile atracții, inclusiv un T-Rex lung cât un tunel, un Triceratops detaliat și două noi specii de dinozauri animatronici, Dilophosaurus și Carnotaurus, care aduc o experiență educațională și fascinantă pentru toți cei care vizitează parcul. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!