Marvel anunță "Avengers: Doomsday' și 'Avengers: Secret Wars' regizat de frații Russo

Bogdan Chirea
0

„Avengers: The Kang Dynasty” a fost redenumit în mod radical. Următoarele filme „Avengers” vor fi „Avengers: Doomsday” și „Avengers: Secret Wars” și vor fi regizate de frații Russo.


Frații Russo, Joe și Anthony, care au regizat patru filme în cadrul Marvel Cinematic Universe, inclusiv „Avengers: Endgame” din 2019, se reunesc cu Marvel Studios pentru a regiza următorul film de echipă de supereroi. Sâmbătă seara, ei și-au oficializat revenirea pe scenă la San Diego Comic-Con, unde au fost întâmpinați cu aplauze entuziaste.


„Când am regizat ‘Avengers: Endgame’, am crezut cu adevărat că era sfârșitul nostru în Marvel Cinematic Universe,” a declarat Joe Russo publicului. „Acea serie de patru filme a fost incredibilă și ne-a lăsat creativ epuizați.” Totuși, în perioada de după, duo-ul a descoperit o „poveste foarte specială” care i-a convins să se întoarcă. De fapt, „este cea mai mare poveste pe care Marvel Comics a spus-o vreodată. Este motivul pentru care Anthony și cu mine suntem aici.” Iar acel film este „Avengers: Secret Wars.”


Pentru a construi spre bătălia epică din „Secret Wars,” povestea are nevoie de un personaj esențial care să facă dreptate „Secret Wars.” Astfel, Dr. Victor von Doom va fi interpretat de Robert Downey Jr., omul care a ajutat la lansarea MCU-ului cu rolul său emblematic de Iron Man/Tony Stark. Primul film se intitulează „Avengers: Doomsday” și va avea premiera în mai 2026, urmat de „Avengers: Secret Wars” în mai 2027. 

Studioul independent al fraților Russo, AGBO, coproduce filmul într-un parteneriat rar cu Marvel. Stephen McFeely, care a co-scris toate cele patru filme Marvel ale fraților Russo (inclusiv „Captain America: The Winter Soldier,” „Captain America: Civil War” și „Avengers: Infinity War”), va prelua sarcina de scriere a scenariului pentru „Doomsday” și „Secret Wars.” El preia de la Michael Waldron („Loki”), care a fost inițial responsabil cu scrierea scenariului pentru „The Kang Dynasty” și „Secret Wars.”


Frații Russo înlocuiesc pe Destin Daniel Cretton, care a părăsit „Kang Dynasty” în noiembrie 2023 pentru a se concentra pe alte proiecte Marvel, inclusiv o posibilă continuare a filmului său din 2021 „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.” 


După realizarea filmelor „Avengers,” care au câștigat fiecare peste 2 miliarde de dolari la box office, Russo au părăsit Marvel pentru a regiza „Cherry,” o dramă criminală cu Tom Holland, „The Gray Man” de pe Netflix, un thriller de acțiune cu Ryan Gosling și Chris Evans, și viitorul film al streamer-ului „The Electric State.” 


Mulți observatori au considerat că decizia de a redenumi „The Kang Dynasty” a fost inevitabilă după ce Jonathan Majors — actorul care l-a interpretat pe supervillainul Marvel Kang timp de doi ani — a fost condamnat în decembrie pentru agresiune și hărțuire a fostei sale prietene. Studioul a rupt legătura cu actorul la mai puțin de două ore după anunțarea verdictului, încheind aproape un an de incertitudine privind viitorul lui Majors cu Marvel, după arestarea sa în martie. Totuși, studioul a rămas tăcut privind dacă pierderea lui Majors înseamnă și despărțirea de personajul Kang.


Majors a interpretat rolul lui Kang de mai multe ori, inclusiv în sezoanele 1 și 2 ale „Loki,” și ca principalul antagonist în „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” din 2023. În scena de mijloc a creditelor acelui film, Majors apare chiar ca o armată de variante ale lui Kang; preluarea tuturor acestor roluri ar fi o sarcină dificilă pentru orice actor nou.


Mai important, publicul nu a îmbrățișat exact personajul Kang sau multiversul ca motor narativ în același mod în care Thanos și Saga Infinită au servit drept coloane vertebrale puternice în anii 2010. Finalul sezonului 2 al „Loki” a încheiat povestea lui Kang astfel încât Marvel să poată merge înainte fără a perturba planurile lor mai ample pentru Saga Multiversului. Cu acest nou titlu, se pare că studioul face exact asta.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!