Nou serial polițist pe Epic Drama: Clubul Crimelor din Marlow combină peisaje rurale idilice cu un complot tensionat

Bogdan Chirea
0

În fiecare marți seară, la ora 22:00, Epic Drama aduce pe micile ecrane un nou serial polițist captivant, "Clubul Crimelor din Marlow". 


Serialul o are în prim-plan pe Judith Potts, un arheolog pensionat interpretat de Samantha Bond, care locuiește în orașul pitoresc și aparent liniștit Marlow. Viața ei obișnuită ia o turnură neașteptată când, în timpul unei sesiuni de înot în râu, aude o împușcătură venind dinspre casa vecinilor, declanșând astfel o serie de evenimente care o determină să înceapă propria anchetă.


Cu poliția locală neconvinsă de povestea ei, Judith formează un trio neașteptat alături de Suzie (Jo Martin), o femeie care își ocupă timpul plimbând câinii din vecinătate, și Becks (Cara Horgan), soția frustrată a vicarului. Împreună, cele trei femei încep să investigheze misterul din Marlow, descoperind indicii importante care le transformă în consilieri civili în ancheta oficială a poliției, condusă de DS Tanika Malik (Natalie Dew), un detectiv nou-promovat dornic să își dovedească abilitățile.


Pe măsură ce numărul victimelor crește, acest grup improbabil de detectivi amatori trebuie să își folosească toate resursele pentru a aduna dovezi, a cerceta suspecți și a înfrunta pericole reale, totul într-o cursă contracronometru pentru a-l prinde pe ucigaș.


Samantha Bond descrie personajul Judith ca fiind o persoană logică și precisă, care se concentrează pe aflarea adevărului, aducând în prim-plan experiența ei de arheolog. "Cred că fanii cărții vor fi încântați de modul în care este portretizată în serial", a spus actrița.


Robert Thorogood, autorul romanului pe care se bazează serialul, este încântat de adaptare: „Marlow, orașul, râul și biserica sunt vedetele acestui serial. Este un loc cu un caracter britanic autentic, care face povestea atât de captivantă. Când am creat povestea, mi-am imaginat exact locurile pe care le vedeți în serial, iar rezultatul este excepțional”.


Producătorul executiv, Alison Carpenter, adaugă că serialul reușește să îmbine farmecul unui oraș idilic cu o atmosferă întunecată și surprinzătoare: „Am fost norocoși că orașul Marlow ne-a îmbrățișat producția și ne-a permis să filmăm în locații reale, adăugând autenticitate poveștii”.


Nu ratați "Clubul Crimelor din Marlow", difuzat în fiecare marți de la ora 22:00 pe Epic Drama, începând cu 27 august.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!