Orange introduce tehnologia 5G în Botoșani

Bogdan Chirea
0

Orange continuă expansiunea rețelei sale 5G/5G+, aducând cea mai rapidă conexiune din România în Botoșani. Locuitorii, autoritățile publice și companiile din Botoșani vor beneficia de viteze ultrarapide de până la 1,5 Gbps, precum și de cele mai bune servicii și tehnologii oferite de Orange.


Botoșani se Alătură Listei Orașelor cu Acoperire 5G/5G+

Orașul Botoșani completează harta rețelei 5G/5G+ a Orange, care acum acoperă 40 de orașe din România. Printre acestea se numără: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Pitești, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, precum și localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Orașele cu acoperire 100% 5G includ Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.


Creșterea Nevoii de Conectivitate

Eforturile Orange de extindere a rețelei 5G/5G+ vin în contextul unei cereri tot mai mari pentru internet de mare viteză. Raportul ANCOM despre „Piaţa serviciilor de comunicaţii electronice din România” indică o creștere de 22% a consumului mediu lunar de internet mobil per utilizator în semestrul 2 din 2023 față de primul semestru. De asemenea, numărul conexiunilor active la internet pe tehnologia 5G a crescut cu 217% până la finalul anului 2023. Orange va continua să extindă rețeaua 5G/5G+ pentru a oferi acces la cele mai bune viteze și tehnologii unui număr tot mai mare de clienți.


Acces Gratuit la Rețeaua 5G+ pe Durata Verii și Oferte de Top la Portare

Pentru a răspunde nevoii de conectivitate, Orange oferă acces gratuit la rețeaua 5G+ tuturor clienților cu un telefon compatibil, în perioada 20 iunie – 31 august. Aceasta include abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetul de servicii, cât și clienții PrePay.


Orange oferă, de asemenea, discounturi de 50% pentru cei care se portează sau migrează de la PrePay la abonament, beneficiind de internet nelimitat și prețuri începând de la 5,5 euro, în funcție de abonamentul ales.


Oportunități de Dezvoltare pentru Afaceri

Rețeaua 5G de la Orange, cu viteze de descărcare de până la 1,5 Gbps, oferă o experiență comparabilă cu internetul prin fibră optică, deschizând noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri, în special în domeniile de inovație și cercetare. Soluțiile Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, disponibile acum și pentru clienții din Botoșani, includ abonamentul Office Net 5G, care asigură internet fix și un router Wi-Fi 6 gratuit în pachetul pe 24 de luni, capabil să conecteze wireless multiple dispozitive inteligente.


Orange continuă să extindă și să îmbunătățească rețeaua 5G/5G+, aducând tehnologia de ultimă generație mai aproape de toți românii.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!