Paramount Television Studios se închide pe fondul măsurilor de reducere a costurilor impuse de Paramount Global

Bogdan Chirea
0


Într-o mișcare semnificativă ce reflectă schimbările continue din industria divertismentului, Paramount Television Studios urmează să fie închisă, ca parte a unor măsuri mai ample de reducere a costurilor impuse de compania-mamă, Paramount Global. 


Închiderea face parte din eforturile Paramount de a reduce cheltuielile cu 500 de milioane de dolari, pe fondul provocărilor cu care se confruntă industria.


Nicole Clemens, președintele Paramount Television Studios, a recunoscut decizia dificilă într-un memo adresat angajaților, afirmând: „Aceasta a fost o perioadă provocatoare și transformatoare pentru întreaga industrie, și din păcate, studioul nostru nu este imun.” Ea a lăudat reziliența și creativitatea studioului în cei 11 ani de activitate, timp în care a colaborat cu talente de top din industrie pentru a produce seriale de succes și cu impact cultural.


Toate proiectele curente sub umbrela Paramount Television Studios vor fi transferate la CBS Studios. Studioul, lansat în 2013, a marcat a doua încercare a Paramount de a intra în afacerea televiziunii, separat de studioul original Desilu, cunoscut pentru seriale iconice precum „I Love Lucy” și „Star Trek.” Paramount Television Studios a avut ca scop producerea de conținut legat de filmele renumite ale Paramount, inclusiv seriale precum „The Offer” pe Paramount+ și „Jack Ryan” pe Amazon Prime Video.


George Cheeks, co-CEO al Paramount Global, și-a exprimat recunoștința față de Clemens și echipa ei pentru contribuțiile aduse, declarând: „Sub conducerea lui Nicole, acest studio a depășit constant așteptările, atrăgând povestitori și vedete de top pentru a crea seriale de cea mai înaltă calitate.” El a recunoscut, de asemenea, plecarea mai multor membri ai echipei CBS, mulțumindu-le pentru dedicare și contribuțiile aduse la succesul companiei.


Închiderea subliniază provocările continue cu care se confruntă studiourile tradiționale, pe măsură ce navighează în peisajul în schimbare al divertismentului, marcat de ascensiunea platformelor de streaming și de schimbarea preferințelor publicului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!