Peste 427.000 de participanți au trăit magia Untold 2024; pregătirile pentru ediția aniversară a festivalului au început

Bogdan Chirea
0

Cea de-a patra zi a festivalului Untold a adunat peste 100.000 de fani din întreaga lume, care au celebrat muzica, libertatea și prietenia alături de artiști de renume național și internațional. În total, pe parcursul celor patru zile de festival, peste 427.000 de participanți au fost prezenți la acest eveniment de amploare.


Mainstage-ul Untold a fost gazda unor live act-uri și DJ set-uri în premieră. Câștigătorul premiului Grammy pentru "Best Global Music Album", Burna Boy, a urcat pe scena principală într-un spectacol impresionant, însoțit de band, dansatori și o producție integrată perfect în structura scenei. Artistul nigerian a interpretat piese de pe albumele "Love, Damini" și "I Told Them", purtând o pălărie handmade realizată de un designer român.


Martin Garrix, desemnat DJ-ul numărul 3 al lumii, a electrizat atmosfera de pe Cluj Arena cu un set plin de energie, incluzând hituri precum "In The Name Of Love", "Higher Ground", "Animals" și "Hurricane". Remixurile speciale și producțiile noi au transformat arena într-un univers unic, specific Untold.

Mahmut Orhan a impresionat publicul cu îmbinarea elementelor de house și deep house, oferind un sunet distinctiv care l-a consacrat. De asemenea, Nicky Romero și-a exprimat entuziasmul de a reveni pe scena principală, în timp ce Milky Chance și DJ Bliss au completat lineup-ul ultimei zile.


La scena Galaxy, Paul Nicholas Fisher, cunoscut ca FISHER, a adus pentru prima dată în fața publicului Untold sound-ul său unic care a cucerit scena muzicii electronice.


"Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului Untold a fost extraordinară pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. A fost un Untold ca niciun altul de până acum", au declarat organizatorii.


Cu porțile universului Untold închise pentru cel de-al nouălea capitol, călătoria continuă. Pregătirile pentru ediția aniversară din 2025, Untold X, au început deja. Evenimentul promite și mai multă magie, surprize și momente memorabile. Peste 20.000 de fani și-au achiziționat deja abonamentele, asigurându-și prezența la cea de-a 10-a ediție a festivalului care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari festivaluri de muzică din lume.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!