Poșta Română va începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor începând cu 16 august

Bogdan Chirea
0

Compania Națională „Poșta Română” anunță că, începând cu data de 16 august, va demara procesul de distribuire a deciziilor de recalculare a pensiilor către toți beneficiarii din țară. 


În acest context, factorii poștali vor fi prezenți pe teren imediat după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, urmând să livreze personal aceste documente la domiciliul fiecărui pensionar, în perioada 16 – 30 august 2024.


Pentru a asigura o distribuire eficientă și fără întârzieri, Poșta Română subliniază importanța prezenței beneficiarilor la domiciliu în intervalul menționat. Compania își reafirmă angajamentul de a îndeplini cu profesionalism și rigurozitate toate obligațiile prevăzute în Convenția semnată cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale prin Casa Națională de Pensii Publice, privind distribuirea deciziilor din sistemul public de pensii.


Această convenție a fost încheiată în baza Ordonanței de urgență nr. 89/2024, care reglementează măsurile necesare pentru desfășurarea activităților integrate aferente emiterii și transmiterii deciziilor de recalculare a pensiilor.


Poșta Română rămâne singurul furnizor de servicii poștale care ajunge în toate colțurile țării, consolidându-și astfel poziția de principal curier național.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!