Recomandările lunii septembrie la History Channel

Bogdan Chirea
0

În luna septembrie 2024, HISTORY Channel România va aduce telespectatorilor noi premiere captivante:


Ascunzătorile dictatorilor (6x60')

Premiera: Marți, 3 septembrie, ora 21:00


Acest serial inovator oferă o perspectivă fascinantă asupra ascunzătorilor sinistre utilizate de unii dintre cei mai cunoscuți dictatori ai lumii pentru a scăpa de capturare și pentru a menține controlul asupra națiunilor lor. De la palatele îndepărtate și buncărele subterane, la complexe fortificate, fiecare episod explorează refugiile lui Nicolae Ceaușescu, Adolf Hitler, Benito Mussolini, Iosif Stalin, Viktor Ianukovici și Enver Hoxha. Serialul include imagini de arhivă rare și interviuri cu experți, examinând implicațiile psihologice și politice ale acestor ascunzători.


Așii Amanetului - Sezonul 25A (12x60')

Premiera: Duminică, 8 septembrie, ora 12:00

Acest sezon al îndrăgitului serial „Așii Amanetului” aduce telespectatorilor noi episoade pline de descoperiri istorice și momente autentice din viața familiei Harrison, care conduc magazinul de amanet Gold & Silver Pawn Shop din Las Vegas. Rick, Corey și Chumlee evaluează articole unice, de la falsuri la obiecte valoroase, utilizând abilitățile dobândite de-a lungul anilor.


Dincolo de ferma Skinwalker - Sezonul 2 (9x60')

Premiera: Miercuri, 18 septembrie, ora 23:00

Ferma Skinwalker, cunoscută ca epicentrul activităților paranormale și OZN din SUA, continuă să fie subiectul de investigație al echipei conduse de Dr. Travis Taylor. În acest sezon, echipa își extinde cercetările dincolo de fermă, explorând noi situri în Statele Unite, în căutarea unor răspunsuri la fenomenele inexplicabile.


Aceste noi producții HISTORY Channel promit să captiveze audiența cu povești despre istorie, mister și evenimente paranormale.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!