S-a reluat circulația pe Valea Oltului pe o secțiune de drum

Bogdan Chirea
0

CNAIR informează participanții la trafic că începând de miercuri, 7 august 2024, ora 20:00, sectorul DN 7 cuprins între localitățile Lazaret (km 242+600) și Boița (km 250+000) va fi redeschis circulației publice. Traficul va fi permis non-stop, atât pe timpul zilei, cât și al nopții.


Redeschiderea acestui sector de drum este posibilă datorită finalizării lucrărilor de defrișare a versantului, necesare pentru realizarea drumurilor tehnologice și executarea forajelor geotehnice în vederea construcției secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești, pe segmentul Boița – Cornetu.


Precizări privind Siguranța Traficului

Pentru protejarea participanților la trafic, pe durata lucrărilor de pe versantul adiacent DN7, pe sectorul de drum cuprins între km 242+400 și km 245+400, banda destinată sensului de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea va rămâne închisă. Circulația se va desfășura în ambele direcții pe cele două benzi destinate sensului de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu.


Lucrările, începute pe 8 iulie 2024, au necesitat restricții de circulație în intervalul orar 06:00 – 20:00 pentru siguranța traficului.


Restricții de Circulație pentru Vehicule de Mare Tonaj

De asemenea, reamintim că în data de 9 august 2024 expiră perioada de ridicare temporară a restricției de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane) pe DN1, între Ploiești (intersecția DN1 cu DJ 236) și Brașov (intersecția DN1 cu DN1A).


Începând cu data de 9 august 2024, circulația pe acest sector de drum va respecta reglementările prevăzute de Ordinul comun MT-MAI nr. 647/127/2016.


Informații Suplimentare

Pentru informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, participanții la trafic sunt încurajați să contacteze Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!